Τα ζώδια που έχουν ανάγκη από διαρκή επιβεβαίωση

Συντάκτης: Flowmagazine

Υπάρχουν 4 ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να έχουν την προσοχή σου και έχουν ανάγκη από διαρκή επιβεβαίωση

Λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου και αν αδιαφορήσεις για αυτούς είναι το χειρότερό τους! Αυτά τα ζώδια θέλουν να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα και να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε ό,τι καταπιάνονται. Τους αρέσει να αναγνωρίζεις τα πλεονεκτήματά τους και να τους επαινείς για τα επιτεύγματά τους.

Αυτά τα 4 ζώδια ζητούν διαρκώς επιβεβαίωση για κάθε τους πράξη, προκειμένου να καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να εκτοξεύσουν το ηθικό τους στα ύψη. Θέλουν να τους λες πόσο πολύ τους αγαπάς, να τους δίνεις σημασία και να μην αδιαφορείς για αυτούς. Καμιά φορά αυτό είναι αρκετά κουραστικό γιατί πρέπει συνέχεια να του λες πόσο σημαντικός είναι για σένα.

Τα 4 ζώδια που ζητούν διαρκή επιβεβαίωση είναι τα εξής:

Ταύρος

Καταρχάς το άγνωστο τον τρομάζει και χρειάζεται επιβεβαίωση πριν πάρει μια απόφαση. Επιπλέον, έχει ανάγκη να του λες πόσο σημαντικός είναι για σένα και να του δίνεις προσοχή σε καθημερινή βάση. Αν αδιαφορήσεις για εκείνον, αρχίζει να κάνει παράπονα. Παρόλο που είναι επίμονος σαν χαρακτήρας και έχει δύναμη μέσα του, είναι αρκετά ανασφαλής. Ζηλεύει πολύ και είναι κτητικός. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να χάσει την εμπιστοσύνη του σε σένα. Εκεί τον έχασες!

Δίδυμος

Είναι ο άνθρωπος που θα μπει στον χώρο και θα μιλήσει σχεδόν με όλους. Φουλ κοινωνικός, του αρέσει το φλερτ και έχει την επικοινωνία στο τσεπάκι του. Είναι αυτός που θα λέει τις πιο τρελές ιστορίες που έχεις ακούσει ποτέ, έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και έχει πάντα κόσμο γύρω του. Ο Δίδυμος χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση και να του λες ότι είναι πολύ σημαντικός για σένα. Θέλει την επιβράβευση για να ικανοποιήσει το εγώ του.
Μην κάνεις το λάθος να τον παραμελήσεις!

Παρθένος

Βγάζει μια ψυχρή εικόνα αλλά κατά βάθος είναι παιδί, που έχει τρομερή ανάγκη από επιβεβαίωση. Αν αισθανθεί ασφάλεια και τρυφερότητα θα είναι δικός σου για πάντα. Εχει πολλές ανασφάλειες και αναζητά την επιβεβαίωση ώστε να νιώσει αυτοπεποίθηση και να του ανέβει το ηθικό.

Καρκίνος

Θέλει μια μόνιμη επιβεβαίωση ότι τον αγαπάς. Επίσης χρειάζεται διαρκώς μια επιβεβαίωση για το πόσο καλός και άξιος είναι. Υπεραναλύει τα πράγματα και τις καταστάσεις και εστιάζει στα αρνητικά. Είναι ανασφαλής από την φύση του, πολύ ευαίσθητος και φοβάται μήπως απογοητεύσει όσους αγαπά. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την προσοχή που θα του δείξεις και θέλει να του εκδηλώνεις συνέχεια την αγάπη σου.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…