Τα χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση για το 2021

Συντάκτης: Δήμητρα Γραμμένου

Κάθε χρόνο έχουμε νέες τάσεις χρωμάτων για να ακολουθήσουμε και να ανανεώσουμε τον χώρο μας με μοντέρνο τρόπο. Τα πιο εντυπωσιακά χρώματα τοίχου για το 2021 είναι οι παλ αποχρώσεις του μπεζ, το ανοιχτό γκρι αλλά και το βεραμάν.

Ανακάλυψε τα όλα και δες ποιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Ανοιχτό γκρι

Το ανοιχτό γκρι που μοιάζει με το λευκό του πάγου, είναι τάση για φέτος αν θέλεις να φωτίσεις ένα δωμάτιο. Ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα ξύλου και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τα διακοσμητικά που ήδη έχεις στο χώρο.  Ταιριάζει εύκολα με πολλούς συνδυασμούς και γι’ αυτό για άλλη μια χρονιά κυριαρχεί στους χώρους . Έχοντας ως background το γκρι, είτε είναι βασικό στοιχείο στους τοίχους του σπιτιού, είτε σε έπιπλα, όπως είναι, για παράδειγμα,  ο καναπές, μπορείς να προσθέσεις και μια πληθώρα χρωμάτων στον υπόλοιπο χώρο.

Μπλε

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η μόδα είναι να ενσωματώσεις την φύση στο σπίτι.  Το μπλε αποτελεί χρώμα που το συναντάς πολύ στη φύση και εκπέμπει μια γαλήνη.  Θα το δεις να κυριαρχεί στους τοίχους, αλλά και σε υφασμάτινες επιφάνειες.  Το μπλε του κοβαλτίου ,θα είναι η απόχρωση μπλε που θα πρωταγωνιστήσει φέτος !

Βεραμάν

Το βεραμάν είναι τέλειο για μικρούς χώρους, καθώς προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά και μεταμορφώνει όλο το δωμάτιο. Ιδανικό για γωνίες και μικρά δωμάτια, στα οποία θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα και ένταση. Ταιριάζει ιδανικά με έντονα χρώματα όπως το ροζ, το μπλε και το κόκκινο και όλα μαζί συνθέτουν έναν χαρούμενο χώρο.

Ανοιχτό μπεζ

Το μπεζ χρώμα παραμένει διαχρονικό και όμορφο όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού και πόσο μάλλον σαν χρώμα τοίχου. Για φέτος οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις είναι must για χώρους όπως το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο, καθώς τα φωτίζει πολύ και κάνει τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος.

Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για το 2021, μπορείς να πάρεις ιδέες και να βάψεις το σπίτι σου με μοναδικό τρόπο έτσι ώστε να δείχνει πιο μοντέρνο και όμορφο.

Συντάκτης: Δήμητρα Γραμμένου,

Influence:

Ζω στην Θάσο, είμαι μητέρα ενός αγοριού και αγαπώ την αρθρογραφία και τα βιβλία. Η διακόσμηση σπιτιού είναι κάτι που επίσης αγαπώ πολύ…