Τα Χριστούγεννα του Elvis με τον Δώρο Δημοσθένους

Συντάκτης: Flowmagazine

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο live, με πρωταγωνιστή τον …Elvis Presley, μέσα από τα χριστουγεννιάτικα και gospel τραγούδια της καριέρας του, θα μας παρουσιάσει, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ο Δώρος Δημοσθένους στην κεντρική σκηνή του Gazarte.

Μια συναυλία που αποκαλύπτει το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο του βασιλιά του rock n roll, έτσι όπως το ηχογράφησε και το παρουσίασε σε συναυλίες, κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής καριέρας του, που διεκόπη πριν 40 χρόνια, το 1977.

Ο Δώρος Δημοσθένους, είναι ο ιδανικός ερμηνευτής του συγκεκριμένου ρεπερτορίου που περιλαμβάνει τραγούδια αγάπης, χαράς και πίστης.

Μεγάλος θαυμαστής του Elvis και βασική επιρροή που τον διαμόρφωσε καλλιτεχνικά, απογειώνει με την ερμηνεία του πασίγνωστα τραγούδια, όπως τα White Christmas, Amazing Grace, I’ll Be Home For Christmas, I Believe, Santa Bring My Baby Back, Silent Night, Winter Wonderland, Blue Christmas και πολλά άλλα.

Μέσα από αυτά τα τραγούδια ξαναγεννιέται η ανάμνηση ενός μοναδικού τραγουδιστή και performer που σφράγισε ανεξίτηλα την σύγχρονη μουσική, μέσα από την θριαμβευτική του καριέρα.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Elvis έρχεται στο Gazarte για μια μοναδική γιορτινή βραδιά, με ερμηνευτή τον Δώρο Δημοσθένους!

Τον συνοδεύει ένα σχήμα από εξαιρετικούς σολίστες:

Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο και ενορχηστρώσεις

Θοδωρής Χριστοδούλου, τύμπανα

Μιχάλης Δάρμας, μπάσο

Παντελής Ντζιάλας

Κώστας Βαζούρας, σαξόφωνο, φλάουτο

Σωτήρης Πέπελας, τρομπέτα

Τιμές εισιτηρίων: A ζώνη: 20€ | Β ζώνη: 15€ | Γ ζώνη: 12€ | Όρθιοι: 8€ – Ταμείο: A ζώνη: 23€ | Β ζώνη: 18€ | Γ ζώνη: 15€ | Όρθιοι: 11€
Ώρα έναρξης: 21.30

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…