Τα πιο ταιριαστά ζώδια στο κρεβάτι

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Άραγε, να είναι το μυστικό της εξαιρετικής ερωτικής ζωής των ανθρώπων γραμμένο στ’ άστρα; Οι άνθρωποι που εμπιστεύονται την αστρολογία έχουν κάθε λόγο να ελέγχουν τη συμβατότητα του ζωδίου τους με εκείνο του αγαπημένου τους προτού προχωρήσουν στον ερωτικό τομέα.

Η σεξουαλική χημεία είναι ένα κρίσιμο συστατικό των υγιών σχέσεων. Κάθε ζευγάρι άλλωστε, έχει διαφορετικές ιδέες και προσδοκίες όσον αφορά τη συχνότητα της επαφής, την ποιότητα αυτής και το ρόλο που έχει η συναισθηματική εγγύτητα σε αυτήν. Όποιο είδος ερωτικής επαφής και αν σας εκφράζει, είναι πάντοτε συνετό να το κουβεντιάζετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας.

Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος για τον οποίο οι πιστοί της αστρολογίας βασίζονται σε αυτήν, καθώς αποτελεί έναν δείκτη της ερωτικής συμβατότητας των ερωτικών συντρόφων.

Ομολογουμένως, οι συμβουλές της αστρολογίας μπορούν να είναι ακριβείς σχετικά με τον τύπο του ερωτικού συντρόφου: αν, για παράδειγμα, πρόκειται για έναν επιβλητικό εραστή ή κάποιον που του αρέσει η ρομαντική επαφή με αρωματικά κεριά.

Η έλλειψη της ερωτικής ικανοποίησης από την άλλη, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα των σχέσεων. Μην απογοητεύεστε βασανίζοντας το μυαλό σας με υποθέσεις. Ανακαλύψτε ποιοι  σύντροφοι είναι ταιριαστοί με εσάς και ποιους είναι καλύτερο ν’ αποφεύγετε, βάσει του ζωδίου τους.

Κριός

Οι άντρες του πρώτου ζωδίου είναι γνωστοί ως ένθερμοι εραστές, με έντονη προσωπικότητα και αποφασιστικότητα στη ζωή τους. Η ίδια φιλοσοφία χαρακτηρίζει και την ερωτική ζωή των Κριών. Είναι παθιασμένοι και εκρηκτικοί, τους συναρπάζει  το γρήγορο, αυθόρμητο και άτακτο σεξ, που μπορεί να περιλαμβάνει έντονες κινήσεις, όπως είναι το τράβηγμα των μαλλιών.

Οι Κριοί, αν και δεν ιντριγκάρονται ιδιαίτερα με τα προκαταρκτικά, είναι ικανοί να σας αφήσουν άναυδες με την πρωτοβουλία και την κυριαρχική τους συμπεριφορά στην κρεβατοκάμαρα.

Οι Κριοί αρπάζουν την ευκαιρία για μία αυθόρμητη ερωτική επαφή, ίσως σε απρόβλεπτα σημεία σε δημόσιο χώρο.

Ταύρος

Αν είστε γυναίκες με ασίγαστο ερωτικό πάθος, τότε ο ιδανικός σύζυγος για εσάς ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου.

Οι Ταύροι είναι από πιο αρρενωπά ζώδια του κύκλου και χαρακτηρίζονται από φλογερό ερωτικό πάθος. Οι Ταύροι επιζητούν διακαώς τη σωματική επαφή με τη σύντροφό τους, όπως είναι το κράτημα των χεριών ή το άγγιγμα των ποδιών. Στην ερωτική επαφή είναι αισθησιακοί εραστές. Κατά το τελετουργικό της ερωτικής επαφής, ο Ταύρος χρειάζεται χρόνο προκειμένου να εξερευνήσει το σώμα της συντρόφου του και ν’ ανακαλύψει ακριβώς τις ερωτικές της προτιμήσεις και τα μυστικά της. Ανταποκρίνονται έντονα στον προκλητικό λόγο και τα σκανδαλώδη μηνύματα. Οι Ταύροι είναι  λάτρεις της καθαριότητας.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι μύθος ότι «τα ετερώνυμα έλκονται στον έρωτα»;

______________________

Δίδυμος

Ο ιδανικός άντρας για τη γυναίκα η οποία διεγείρεται ερωτικά από το πνεύμα και την εξυπνάδα είναι ο Δίδυμος. Οι άντρες Δίδυμοι αγαπούν την τέχνη του φλερτ και της αποπλάνησης.

Με τον Δίδυμο εραστή, είναι καλύτερο να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας. Η έξυπνη, πνευματώδης φύση του εκδηλώνεται στην ερωτική επαφή με την αγαπημένη του. Ένα είναι βέβαιο, ότι με τον άντρα Δίδυμο δε θα βιώσετε ποτέ ερωτική ανία.

Οι Δίδυμοι, γνωστοί για το επικοινωνιακό τους χάρισμα, εκφράζουν ανοιχτά τις επιθυμίες τους στο κρεβάτι: θέλουν η σύντροφός τους να ξέρει ακριβώς τι τους αρέσει και τι τους δυσαρεστεί. Διεγείρονται από τα προκλητικά λόγια της συντρόφου. Οι Δίδυμοι, ως δραστήριοι εραστές που είναι, αλλάζουν συχνά στάσεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που αναζητά έναν συναισθηματικό εραστή. Οι άντρες Καρκίνοι αγαπούν τα τρυφερά αγγίγματα, τα χάδια και τη βαθιά, συναισθηματική σύνδεση με τη σύντροφό τους. Είναι αφοσιωμένοι σύντροφοι και τρυφεροί, προστατευτικοί εραστές.

Για τους Καρκίνους εραστές, εγγύτητα και η οικειότητα έχει κορυφαία σημασία. Έτσι, η ερωτική επαφή μαζί τους αποκτά εξαιρετική διάσταση. Η σχέση με τον άντρα Καρκίνο χαρακτηρίζεται από κράτημα των χεριών, αγκαλιές και στενή σωματική επαφή, είτε μέσα είτε πέρα από την κρεβατοκάμαρα.

Λέων

Αρκετές είναι οι γυναίκες που αξιολογούν τον Λέοντα ως τον καλύτερο ερωτικό σύντροφο. Ο παθιασμένος και φλογερός Λέοντας παρτενέρ είναι ο κυρίαρχος της ερωτικής πράξης. Οι Λέοντες είναι ισχυροί και έχουν αυτοπεποίθηση. Με έναν τόσο υπερήφανο άντρα , η ερωτική επαφή γίνεται θυελλώδης.

Στους Λέοντες αρέσει να περιβάλλονται από αγάπη, έντονη επιθυμία ενώ αριστεύουν στην τέχνη της αποπλάνησης. Είναι λοιπόν πιθανόν να μαγέψετε ένα Λέοντα αν του εκδηλώστε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας.

Οι Λέοντες αγαπούν τα ακριβά ραντεβού, την αφοσίωση και τις μεγαλειώδεις εκδηλώσεις ρομαντισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.