Τα πιο πρωτότυπα Escape Rooms

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη

Influence:

Αν κάποιος επιθυμεί να βιώσει μία εμπειρία η οποία θα του αυξήσει την αδρεναλίνη, τότε είναι καλό να βιώσει την εμπειρία του escape room (δωμάτιο τρόμου). Τα δωμάτια απόδρασης είναι παιχνίδια γρίφων στα οποία δύο ή περισσότερα άτομα κλείνονται σε ένα δωμάτιο πραγματικά και προσπαθούν να βρουν διέξοδο διαφυγής.

Ας δούμε μερικά από τα πιο πρωτότυπα Escape Rooms.

Πρωτότυπα escape rooms

Πρόκειται για μία ζωντανή εμπειρία απόδρασης η οποία είναι ικανή να τρομάξει, να διευρύνει την κριτική σκέψη και εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ας δούμε μερικά από αυτά:

  • Sherlocked Homes –escape rooms στην Αθήνα: Η Αθήνα πλέον σου δίνει τη δυνατότητα να βιώσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα σε κλειστά δωμάτια τα οποία θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την κριτική σου σκέψη και να καλλιεργήσεις το ομαδικό σου πνεύμα. Μία εμπειρία την οποία μπορεί να ζήσει κάποιος με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους μας!
  • Brain Game στη Θεσσαλονίκη: Η Θεσσαλονίκη απέκτησε και αυτή το δικό της escape room και καλεί όλους εκείνους που λατρεύουν το θρίλερ και τη δράση, να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία!
  • The mindtrap στο Χαλάνδρι: Έχει τη φήμη ενός από τα πιο καλά escape room και σίγουρα ο λάτρης του είδους θα θελήσει να το επισκεφτεί!
  • To Escape Room«The Original Game» στο Μοναστηράκι: Το δωμάτιο του «τρελού επιστήμονα» σε περιμένει στο Μοναστηράκι, ώστε να δει αν θα καταφέρεις να διαφύγεις σε 60’.

  • To Escape Room «The Black Queen» στο Μοναστηράκι: Για εκείνον που θα κλειστεί στο δωμάτιο της μαύρης βασίλισσας, έχει μόνο 60’ λεπτά ώστε να διαφύγει!
  • To Escape Room «The Bar Case» στο Γκάζι: Ακόμα μία μοναδική εμπειρία στο Γκάζι που σε περιμένει να τη ζήσεις!
  • To Escape Room «Taken»  στη Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη, Χίλτον: Μία υπόθεση απαγωγής και δύο παιδιά που περιμένουν να τα σώσετε ώστε να αποδράσετε μαζί.
  • To Escape Room «Jigsaw Game» στο κέντρο της Αθήνας: Μία εμπειρία… σκέτο θρίλερ. Για εκείνους που έχουν γερό στομάχι και επιθυμούν να ζήσουν κάτι διαφορετικό.
  • – To Escape Room «John Monroe Office»  στη Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη, Χίλτον: Αναζητώντας τη δολοφονία ενός ντετέκτιβ και προσπαθώντας να διαφύγεις, φέρνεις τον εαυτό σου στα όριά του.

Πολλά και διάφορα escape rooms που σε περιμένουν να τα ζήσεις! Μη χάνεις την ευκαιρία να φέρεις τον εαυτό σου στα όριά του και να του αποδείξεις πως μπορεί να τα καταφέρεις ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες!

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη,

Influence:

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προσπαθώ μέσω της γραφής μου για τη διερεύνηση της αλήθειας. Γνώστρια της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας…