Τα μυστικά του στοματικού έρωτα

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Στις ιδιαίτερες στιγμές του, ένα ζευγάρι υιοθετεί το δικό του τελετουργικό. Η αίσθηση του στοματικού έρωτα είναι καθηλωτική για τον άντρα και σίγουρα κάνει την ερωτική επαφή εξαιρετική.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ιδέα του στοματικού δεν ενθουσιάζει το ίδιο και τις γυναίκες, καθώς νιώθουν ότι δε γνωρίζουν τα βασικά βήματα. Παρακάτω, αναλύονται τα βασικά σημεία που αφορούν αυτή την ιδιαίτερη ερωτική εμπειρία.

  1. Ξεκινώντας Ήπια: Με τη δημιουργία δηλαδή, του άνετου και κατάλληλου κλίματος που θα τον βάλουν στην ανάλογη διάθεση. Προτού προχωρήσετε, ξεκινήστε με χάδια, φιλιά και ήπια διέγερση του ερωτογενούς σημείου.
  2. Παρατηρώντας τον: Είναι σημαντικό να τον παρατηρείτε, να αντιλαμβάνεστε και να προσαρμόζεστε στην αίσθηση που εκπέμπει ο σύντροφός σας. Οι κινήσεις που γίνονται ακολουθούν τους δικούς του ρυθμούς, δεν είναι προδιαγεγραμμένες. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε στο ρυθμό, την ένταση της αναπνοής του και κάθε άλλη νύξη του που θα σας οδηγήσει στο επόμενο στάδιο. Όσο καλύτερα διαβάζετε τη γλώσσα του σώματός του, τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε και οι δύο.
  3. Ένα βήμα τη φορά: Ακολουθήστε μία κίνηση την κάθε φορά, έτσι ώστε να παραταθεί η διέγερση. Ανάλογα με τα σημάδια που θα στέλνει, προχωρήστε στην επόμενη τεχνική.

Το κλειδί της σεξουαλικής επαφής βρίσκεται στο να ανακαλύπτετε τι διεγείρει το σύντροφό σας.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.