Τα κορυφαία site για να στέλνετε ηλεκτρονικά ευχετήριες κάρτες

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Οι κάρτες είναι ένας όμορφος τρόπος για να κάνετε φίλους και οικογένεια να νιώθουν ότι τους νοιάζεστε, ανεξάρτητα από την απόσταση που σας χωρίζει. Είναι επίσης ένας γλυκός τρόπος να  στείλετε τις ευχές σας σε γενέθλια, επετείους, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε περίπτωση που ξεχάσατε να στείλετε παραδοσιακές κάρτες.

Στο Διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες ιστότοποι από όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν κάρτες, δημιουργημένες στα μέτρα σας με γραφικά υψηλής ποιότητας για να φτιάξετε τη μέρα των αγαπημένων σας προσώπων.

Rattlebox

Το συγκεκριμένο site προσφέρει πολλά παραπάνω από μία απλή ευχετήρια κάρτα που βρίσκουμε στα περισσότερα sites. Εσείς αρκεί να επιλέξετε το βίντεο που σας αρέσει, να το προσαρμόσετε και να το στείλετε.

Someecards

Αν θέλετε να στέλνετε πρωτότυπες και χιουμοριστικές ευχετήριες κάρτες, το site Someecards είναι αυτό που ζητάτε. Προσφέρει ξεκαρδιστικές κάρτες που μπορείτε να στέλνετε σε κάθε περίσταση και επιπλέον μπορείτε να τις δημοσιοποιείτε και να τις μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Pingg

Εδώ βρίσκει κανείς χιουμοριστικές ευχετήριες κάρτες γενεθλίων, χριστουγεννιάτικες και κάρτες για κάθε περίσταση. Διατίθεται κυρίως για χρήση μέσω διαδικτύου και το Pingg προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ζωγραφιές, δημιουργίες ανεξάρτητων καλλιτεχνών, μία όμορφη νότα.

Fleeting Greetings

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κάρτες καλόγουστα σχεδιασμένες, σε μεγάλη ποικιλία, για διάφορες περιστάσεις. Στο site αυτό μπορείτε προαιρετικά να κάνετε δοκιμή και στη συνέχεια να διαλέξετε αν θα γίνετε μέλος έναντι ενός συμβολικού ποσού, εάν το θέλετε. Το συγκεκριμένο site είναι ιδανικό αν στέλνετε λίγες ευχετήριες κάρτες αλλά θέλετε αποτέλεσμα υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας.

Ojolie

Είναι με διαφορά το καλύτερο site με δωρεάν υλικό από όμορφα σχεδιασμένες ευχετήριες κάρτες. Οι περισσότερες κάρτες είναι ζωγραφισμένες στο χέρι, όμως επιπλέον, είναι κινούμενες με υπέροχη μουσική, αποτέλεσμα με καταπληκτικό εφέ.

Jibjab

Μπορεί ήδη να γνωρίζετε τα τρελά εξατομικευμένα βίντεο που διατίθενται στο Jibjab. Αυτά μπορείτε να τα στέλνετε ως δωρεάν ευχετήριες κάρτες, να τα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή απλά να τα κατεβάζετε για προσωπικής σας χρήση. To Jibjab δίνει τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής και συμμετοχής με περιορισμένη χρήση κινούμενων βίντεο και δωρεάν καρτών. Στα προνομιούχα μέλη προσφέρονται  περισσότερες δυνατότητες.

Punchbowl

Το site προσφέρει μία καταπληκτική συλλογή από δωρεάν ευχετήριες κάρτες που μοιάζουν με τις παραδοσιακές κάρτες και τους ανάλογους φακέλους. Διατίθενται εκατοντάδες σχέδια, ενώ μπορείτε να τις εμπλουτίσετε με ιδιαίτερες στάμπες, αυτοκόλλητα και γραμματόσημα.

123 Greetings

To site αυτό θα το αγαπήσετε για τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει. Είναι αρκετά παλιό και διαθέτει μεγάλη γκάμα από κάρτες για να διαλέξετε για  κάθε περίσταση που μπορείτε να φανταστείτε.

Care2Cards

Με την αποστολή μίας κάρτας από το Care2Cards, δωρίζετε αυτόματα σε φιλανθρωπικό σκοπό και κάνετε τη διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου. To Care2Cards προσφέρει εντυπωσιακή ποικιλία με 25.000 κάρτες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε ευχετήριες κάρτες, κυριολεκτικά για κάθε περίπτωση και εορτασμό. Επίσης, στο Care2cards  απεικονίζονται δημιουργίες διαφόρων καλλιτεχνών, ένας υπέροχος τρόπος για ν’ ανακαλύψετε  τις δημιουργίες και τα γραφικά της προτίμησης σας, προκειμένου, αν θέλετε, να τα μοιραστείτε με κάποιον άλλον.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.