Τα κόλπα που τρελαίνουν τους άντρες στο κρεβάτι!

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Κάντε την έκπληξη στον σύντροφό σας και εντείνετε τις σεξουαλικές του επιθυμίες! Μάθετε τα μυστικά των αντρών που τους τρελαίνουν στο κρεβάτι…

Οι άντρες λατρεύουν τις εκπλήξεις και την προσοχή σας

Οι άντρες χρειάζονται την προσοχή. Αγαπούν το να τους νταντεύετε, αλλά όχι το να τους κυριεύετε! Αποφύγετε το “μην το κάνεις αυτό, δεν είναι καλό για σένα” και προτιμήστε να του στέλνετε μηνύματα με αγάπη και σεξουαλικά υπονοούμενα. Πείτε του ότι τον αγαπάτε με μια σεξουαλική χροιά, δείξτε του προθέσεις που θα τον ξαφνιάσουν.

Οι άντρες λατρεύουν μια σεξουαλικά δυναμική γυναίκα. Τους αρέσουν οι γυναίκες που εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Θέλουν να τις ακούσουν να λένε “σε θέλω” και να το δείχνουν. Τις θέλουν απελευθερωμένες, να μην νιώθουν περιορισμένες σε μια σεμνή εικόνα. Γι’ αυτό τους αρέσει ιδιαίτερα η στάση της Ανδρομάχης (η γυναίκα κάθεται επάνω στον ξαπλωμένο άντρα) ή η στάση του λωτού (το ζευγάρι κάθεται αντικριστά). Κάθε φορά που η γυναίκα παίρνει σεξουαλικές πρωτοβουλίες, ο άντρας τρελαίνεται καθώς του δείχνει την επιθυμία και την ευχαρίστησή της και όχι τη σεμνότητα και τη ντροπή της…

Οι θέσεις που προτιμούν οι άντρες

Οι άντρες αγαπούν την κλασική ιεραποστολική στάση γιατί τους επιτρέπει οπτική επαφή. Τους αρέσει να παρατηρούν την ευχαρίστηση της συντρόφου τους. Αλλά οι πιο ακροβατικές στάσεις και τα ασυνήθιστα μέρη τρέφουν τη λίμπιντό τους σε μεγάλο βαθμό.

Σέξυ ντύσιμο, καλτσοδέτες, ζαρτιέρες και γιατί όχι και κοστούμια (νοσοκόμες…). Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Τα σεξουαλικά παιχνίδια κάνουν τις επιθυμίες τους να χτυπήσουν κόκκινο. Μην ξεχνάτε και τα παιχνίδια που περιλαμβάνουν φαγητό! Μπορείτε επίσης να του στέλνετε σέξυ μηνύματα μέσα στη μέρα ενώ είναι ακόμα στη δουλειά.

Οι άντρες θέλουν να νιώθουν την ευχαρίστηση της συντρόφου τους

Τον ενδιαφέρει η ευχαρίστησή του αλλά και η δική σου. Όσο περισσότερο την εκφράζεις τόσο αυξάνεται η δική του. Οι άντρες λατρεύουν τις απελευθερωμένες γυναίκες που είναι διατεθειμένες να δοκιμάσουν πράγματα μαζί τους. Αλλά μην το παρακάνετε!

Στους άντρες αρέσουν επίσης τα προκαταρκτικά

Ένας άντρας δεν “λειτουργεί” μηχανικά. Και εκείνος χρειάζεται τη διέγερση των προκαταρκτικών. Η στύση είναι “εύθραυστη” και η πίεση της στιγμής δημιουργεί αγωνία ως προς την απόδοση, οπότε χρειάζεται μια γυναίκα με απαλά ερωτικά χάδια που δεν …πέφτει κατευθείαν στο ψητό.

Οι άντρες λατρεύουν τον αυθορμητισμό

Τους αρέσει η αυθόρμητη πλευρά της επιθυμίας. Η τραπεζαρία, το γραφείο, το ντους, το αυτοκίνητο… Τους τρελαίνει μια γυναίκα που δεν διστάζει να δείξει την επιθυμία της με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο. Οι άντρες λατρεύουν τις στιγμές τρέλας που μια γυναίκα θα γίνει λίγο… πρόστυχη.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.