Τα καλύτερα βίντεο για άσκηση στο σπίτι

Συντάκτης: Flowmagazine

Στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν πολλά βίντεο για γυμναστική στο σπίτι με διάφορα είδη ασκήσεων, από τις κλασικές ασκήσεις μέχρι γιόγκα και pilates. Ακόμα και χωρίς το γυμναστήριο, μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας!

Η άσκηση στη ζωή μας, ακόμα και στην καραντίνα

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, καλούμαστε να γίνουμε όλο και πιο δημιουργικοί για να γεμίσουμε το 24ωρό μας δημιουργικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζεται να στερηθούμε κάποιες αγαπημένες μας συνήθειες, όπως το γυμναστήριο. Αλλά ακόμη και αν δεν είμαστε σε τέλεια φόρμα, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης, γιατί να διατηρήσουμε ψηλά και τη διάθεσή μας, αλλά και την υγεία μας.

Βίντεο με γυμναστική για όλα τα γούστα και επίπεδα

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, κανάλια στο YouTube που θα κάνουν την καθημερινή σας γυμναστική αγαπημένη συνήθεια κατά την περίοδο του εγκλεισμού αλλά και μετά, καθώς θα διαπιστώσετε ότι το να κάνετε γυμναστική στο σπίτι είναι τόσο εύκολο, καθώς δε χρειάζεται σχεδόν καθόλου εξοπλισμό και δε σας τρώει χρόνο. Όποια διάθεση και να έχετε θα βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Υπάρχουν βίντεο με έντονα προγράμματα, προγράμματα αρχαρίων, ενώ θα συναντήσετε όλους σχεδόν τους δημοφιλείς τύπους γυμναστικής που κυκλοφορούν: Αερόβια, γιόγκα, pilates, tabata, διακοπτόμενη άσκηση υψηλής έντασης, πυγμαχία, zumba, γυμναστική με χορογραφία latin ή hiphop κ.ά. Παρακάτω ξεχωρίσαμε μερικά αγαπημένα μας κανάλια.

Popsugar Fitness

Το Popsugar Fitness το ξεχωρίσαμε για τη φρεσκάδα την απλότητα και την ποικιλία των ασκήσεων που προτείνει. Τα δωρεάν βίντεο του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών εκγύμνασης με 30λεπτα workouts κυρίως που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε πρόγραμμα. Είναι ένα πολύ δημοφιλές κανάλι με εκατομμύρια συνδρομητές.

Yoga with Adriene

Αν μιλήσουμε για YouTube-yoga, ένα από τα πρώτα ονόματα που μας έρχεται στο νου είναι η Adriene. Το κανάλι της έχει 6,5 εκατομμύρια ακολούθους που γοητεύτηκαν από την ήρεμη φωνή της και τον τρόπο που εξηγεί τις κινήσεις. Μαζί της θα αγαπήσετε τη γιόγκα.

Boho Beautiful

Boho Beautiful ταξιδεύει μαζί με τον φίλο της και τους τους 1,3 εκατομμύρια subscribers σε διάφορα μέρη του κόσμου, προτείνοντας ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής: γιόγκα, ταξίδια, χορτοφαγία, υγιεινές συνταγές, Pilates/Fitness, όλα αυτά απαρτίζουν δημιουργούν τα θετικά στοιχεία που χρειάζεσαι ακριβώς  αυτές τις μέρες για να νιώσεις καλύτερα.

Homefitness.gr

Αυτό το Homefitness.gr μιλά ελληνικά! Στην περιγραφή του αναφέρει ότι είναι το πρώτο online γυμναστήριο στην Ελλάδα, που έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει ολοκληρωμένη προπόνηση, στα πρότυπα του personal training. Τα βίντεό τους αποπνέουν θετική ενέργεια και αναλυτική καθοδήγηση για ασφαλείς και κατανοητές ασκήσεις.

Blogilates

Ψάχνεις ένα άτομο να σου φτιάχνει τη διάθεση ενώ θα γυμνάζεσαι; Αυτή είναι η Κάσι Χο του blogilates, η γυμνάστρια που θα σε βάλει σε σειρά και θα σε πωρώσει. Διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα πολλών ημερών, έχει προγράμματα διασήμων (τρέμε Κιμ Καρντάσιαν), εκγύμναση συγκεκριμένων σημείων και πολλά άλλα. Με κοντά 5 εκ. ακολούθους, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο  με τα 10-20λεπτα προγράμματά της.

HASfit

Κάντε γυμναστική μαζί στο σπίτι! Το HASfit (Heart And Soul fit) προσφέρει στην ενδυνάμωση και στη σύσφιξη του σώματος. Αρκεί να έχεις βαράκια στο σπίτι για να το παρακολουθήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Περιλαμβάνει και ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής από 30 έως 90 μέρες που περιλαμβάνουν προγραμματισμό γευμάτων και συμβουλές, σαν να έχεις έναν personal trainer και διαιτολόγο στο σπίτι σου. Πραγματικά χρήσιμο! Συμφωνούν οι περίπου 1,3 εκ. χρήστες του.

ΠΗΓΗ: biscotto.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…