Τα καλύτερα gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος

Η κοινωνία μας εξελίσσεται ακολουθώντας τα τεχνολογικά εντυπωσιακά  άλματα. Η καθημερινότητά μας γεμίζει όλο και περισσότερο με εξελιγμένα προϊόντα τεχνολογίας. Όλοι μας επιζητούμε να αποκτήσουμε  gadgets για να διευκολύνουμε την καθημερινή ζωή μας. Ποια είναι λοιπόν για το 2017 τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία; Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ενδιαφέροντα τα οποία προτείνει και το Business insider.

Amazon Echo

Πρόκειται για ένα έξυπνο ηχείο που μπορεί να δέχεται τις ερωτήσεις  μας και να μας απαντήσει κιόλας. Μπορεί να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, να αναπαράγει τη λίστα μουσικής του χρήστη και να φτιάξει την λίστα για τα ψώνια, μια δυνατότητα που η  Amazon  έχει προχωρήσει πάρα πολύ  λειτουργώντας ως super market.

Nintendo Switch

Η πρώτη κονσόλα υβρίδιο, που λειτουργεί ως οικιακή αλλά και φορητή. Λειτουργεί σαν μεταφορέας του σήματος στην τηλεόραση  έχοντας συνδεδεμένο το  dock  με την τηλεόραση.

Play station 4

Μπορείτε να παίξετε με αυτή τη συσκευή έναν τεράστιο αριθμό παιχνιδιών, αλλά επίσης να αναπαράγετε υλικό, όπως ταινίες και μουσική  από εξωτερική πηγή.

Air Pods

Ο σχεδιασμός των ακουστικών αυτών της  Apple έχει βασιστεί στην γεωμετρία των αυτιών, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση σε περισσότερους ανθρώπους, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες του ήχου, την ένταση και την ποιότητα του οποίου μεγιστοποιούν. Έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και εγκατεστημένο χειριστήριο για την διαχείριση των κλήσεων, αλλά και την ένταση κατά την αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο.

Razer  Project Valerie

Υπολογιστής με  3 οθόνες για μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η οθόνη είναι 17 ίντσες  και έχει ανάλυση 4Κ.

Polaroid Pop

Φορητή κάμερα που βγάζει φωτογραφίες και τις τυπώνει στο κλασσικό μέγεθος 3χ4 των Polaroid. Αν είστε λάτρης του είδους, μόλις πήρατε ιδέες για τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα στον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας.

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr