Τα καλά του γυναικείου αυνανισμού

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Αυτή η γενικά μοναχική ευχαρίστηση, ακόμα ταμπού για τις γυναίκες, ο αυνανισμός σας επιτρέπει κυρίως να επιτύχετε οργασμό, αλλά όχι μόνο αυτό. Ενημερωθείτε για τα οφέλη αυτής της απόλαυσης και γνωρίστε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να το δοκιμάσετε…

  1. Νιώθεις ευχαρίστηση, προφανώς

Ο αυνανισμός είναι πηγή ευχαρίστησης και οργασμού. Εφαρμόζεται πολύ απλά (ένα δάχτυλο είναι αρκετό). Η διέγερση της κλειτορίδας επιτρέπει στη γυναίκα να φτάσει σε οργασμό και να νιώσει ευχαρίστηση στο 95 ή και 100% των περιπτώσεων!

  1. Σε βοηθά να γνωρίσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου

Για να χρησιμοποιήσετε καλύτερα το σώμα σας, είναι σημαντικό να το ξέρετε και να το ανακαλύψετε. Ο αυνανισμός επιτρέπει στις γυναίκες να έρχονται σε επαφή με την ευχαρίστησή τους και να ξυπνούν τον ερωτισμό τους. Συχνά συνιστάται από τους σεξολόγους σε γυναίκες που δεν έχουν βιώσει ποτέ οργασμό. Ο αυνανισμός της κλειτορίδας αυξάνει την αγγειότητα των στυτικών ιστών. Αυξάνει την ευαισθησία της κλειτορίδας, του κόλπου και προκαλεί οργασμό. Αλλά ο αυνανισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν πτυχές της σεξουαλικότητάς τους που πίστευαν ότι δεν θα τους αρέσουν και θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε έναν πιο έντονο οργασμό. Πρωκτική διέγερση και διείσδυση, για παράδειγμα.

  1. Μπορεί να σε βοηθήσει να αφυπνίσεις τη σεξουαλικότητά σου

Ο αυνανισμός είναι η τέλεια στιγμή για φαντασιώσεις. Είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε ερωτικές ταινίες στο μυαλό σας όταν είστε σόλο παρά όταν μοιράζεστε το κρεβάτι σας. Ο αυνανισμός δεν είναι απαραιτήτως πράξη που γίνεται γρήγορα για να ικανοποιήσει μια άμεση ανάγκη. Μπορείτε να το εφαρμόσετε ως ένα πραγματικό ερωτικό ραντεβού και να ακολουθήσετε μια τελετουργία που σας κάνει να φτάσετε στον ουρανό.

  1. Δίνει τροφή στο σεξουαλικό παιχνίδι ενός ζευγαριού

Ο αυνανισμός δεν είναι απαραιτήτως μοναχική ευχαρίστηση. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι πολύ ενθουσιασμένος και διεγερμένος βλέποντάς σας κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας συνεύρεσης. Μπορείτε να αυνανίζεστε ελεύθερα με τον σύντροφό σας για πιο καυτές σχέσεις, ενώ παράλληλα αποφεύγετε να απογοητευτείτε εάν δεν πετύχετε οργασμό.

  1. Ανακουφίζει τους πόνους περιόδου

Ο αυνανισμός ανακουφίζει τους πόνους περιόδου και ηρεμεί τις κράμπες. Εξαλείφει το άγχος και τη θλίψη και χαλαρώνει την ένταση. Πράγματι, ο αυνανισμός προκαλεί μείωση της αρτηριακής πίεσης και αύξηση της αίσθησης χαλάρωσης που δημιουργείται από την απελευθέρωση ενδορφινών. Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές έχουν ιδιότητες ανακούφισης του πόνου, καταπολεμούν τη θλίψη, το άγχος και το στρες και δημιουργούν ευφορία. Βοηθά επίσης στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

Οπότε, ξέρετε πια τι μπορείτε να κάνετε όταν θέλετε ευχαρίστηση που θα σας κάνει καλό γενικότερα…

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.