Τα 7 λάθη που κάνεις όταν βάζεις κρέμα ματιών

Συντάκτης: Flowmagazine

H κρέμα ματιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα ομορφιάς που καμία γυναίκα (άνω των 25) δεν πρέπει να παραλείπει να βάζει στο πρόσωπό της. Η κρέμα ματιών βοηθάει στη μείωση των μαύρων κύκλων, στις κοκκινίλες, αλλά και στην καθυστέρηση εμφάνισης των ρυτίδων.

Πολλές γυναίκες τοποθετούν τη κρέμα ματιών με λάθος τρόπο. Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που γίνονται;

1. Βάζεις πολύ ποσότητα: Αν σκεφτείς πως η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πολύ μικρή τότε θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μεγάλη ποσότητα κρέμας. Βάλε στο δάχτυλό σου κρέμα στο μέγεθος ενός αρακά και αυτό αρκεί.

2. Την τοποθετείς με λάθος σειρά: Αν η κρέμα σου είναι βαριά βάλτην στο δέρμα σου μετά την ενυδατική σου. Αν είναι πολύ ελαφριά προτίμησε να τη βάλεις κάτω από την ενυδατική. Πολλές φορές στη συσκευασία μια κρέμας αναφέρεται με ποια σειρά πρέπει να απλωθεί στο πρόσωπο.

3. Απλώνεις την κρέμα σε ξηρό δέρμα: Για να απορροφηθεί καλύτερα η κρέμα θα πρέπει το δέρμα σου να είναι ελαφρώς υγρό.

4. Βάζεις το προϊόν πολύ κοντά στα μάτια:Απέφυγε τις βλεφαρίδες και την επιφάνεια που είναι πολύ κοντά στα μάτια σου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύκολοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια κούρασης στα μάτια


5. Δεν την αφήνεις να απορροφηθεί σωστά: Όταν απλώσεις την κρέμα ματιών θα πρέπει να την αφήσεις για λίγα λεπτά στο δέρμα σου ώστε να απορροφηθεί σωστά.

6. Χρησιμοποιείς την κρέμα μόνο 1 φορά την ημέρα: Προσπάθησε να μην βάζεις την κρέμα σου μόνο το πρωί ή μόνο το βράδυ γύρω από τα μάτια. Το συγκεκριμένο προιόν πρέπει να τοποθετείται 2 φορές τη μέρα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

7. Αποφεύγεις να φοράς κρέμα σε νεαρή ηλικία: Μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις την κρέμα ματιών ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Μην περιμένεις να εμφανιστούν οι πρώτες ρυτίδες για να ξεκινήσεις την περιποίηση του δέρματός σου.

Πηγή: limeandlife.com

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…