Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι σταρ. Και το Όσκαρ πάει…

Συντάκτης: Flowmagazine

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, είτε σκόπιμα, είτε τυχαία. Τα «αστέρια» του ζωδιακού κύκλου, μπορεί πράγματι να έχουν ένα αστρικό άγγιγμα. Η ενέργειά τους είναι τόσο φωτεινή, που αδιαμφισβήτητα κερδίζουν τον τίτλο των πιο λαμπερών ζωδίων. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου που κερδίζουν τα δικά τους Όσκαρ στην παρέα

Ζώδια γεννημένοι σταρ:

  1. Λέων

Κυβερνούμενος από τον ήλιο, o Λέων είναι το κέντρο του κόσμου και έτσι όλοι περιστρέφονται γύρω του. Η συνεχή ανάγκης του για επιβεβαίωση, δεν σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτά τα περήφανα λιοντάρια είναι από τη φύση τους τολμηρά, βάναυσα ειλικρινή και αυτοδύναμα. Οπότε αν αισθάνεσαι ότι ψαρεύουν για ένα κομπλιμέντο, είναι κυρίως επειδή θέλουν να βεβαιωθούν, ότι τους έχεις παρατηρήσει.

  1. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι φημίζονται για το ότι είναι καινοτόμοι, εκκεντρικοί και μοντέρνοι. Σε αντίθεση με τους Λέοντες που ουσιαστικά απαιτούν να είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής μας, οι Υδροχόοι, απλώς τραβούν την προσοχή μας, επειδή είναι τόσο αβίαστα κουλ. Είναι ανοιχτόμυαλοι και δίκαιοι, επομένως, εκτός από το γεγονός ότι μας ενημερώνουν για τις τελευταίες τάσεις, είναι επίσης το νούμερο ένα στη λίστα κλήσεών μας στο κινητό, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο σταθεροί φίλοι.

  1. Ταύρος

Αυτό το ζώδιο της γης, αγαπά τις απολαύσεις της ζωής και συνήθως έχει ακριβό γούστο. Ενώ οι Ταύροι δεν αγωνίζονται για να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους, ο τρόπος που συμπεριφέρονται, «φωνάζει» το δυναμικό τους χαρακτήρα. Πέρα από αγάπη για το καλό φαγητό, οι Ταύροι, έχουν σταθερά και ενισχυμένα πρότυπα που όλοι γύρω τους, απλά ακολουθούν χωρίς συμβιβασμούς. Δεν επιδεικνύουν απροκάλυπτα τον πλούτο τους, αλλά η παρουσία τους θα σε κάνει να μιλάς και να ενεργείς διαφορετικά. Δεν καυχιούνται, αλλά όταν μπαίνουν στο δωμάτιο, όλοι ξέρουν τι ώρα είναι.

  1. Ζυγός

Ο Ζυγός, είναι εκείνος ο συγκεκριμένος άνθρωπος που θέλεις να είσαι σίγουρη ότι θα είναι σε ένα πάρτι, επειδή είναι σίγουρο ότι θα φέρει μαζί γέλια, χορευτικές κινήσεις, ακόμη και λίγο δράμα αν χρειαστεί. Οι Ζυγοί, έχουν την ικανότητα να στρέφουν πάνω τους την προσοχή, με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Κάτι που τους βγαίνει εντελώς φυσικά. Όπως οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί δεν επιβάλλουν σε κανέναν τον πρωταγωνιστικό τους χαρακτήρα, καθώς είναι εγγενώς φιλικοί. Απλώς μην εκπλαγείς, όταν αισθανθούν ότι δικαιούνται να πάρουν το λόγο και να εκφράσουν την άποψή τους.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…