Τα 2 πιο έξυπνα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Συντάκτης: Flowmagazine

Η εξυπνάδα μετριέται με το λεγόμενο IQ, με βάση τη λογικομαθηματική σκέψη και τη γλωσσική αντίληψη. Επειδή σε μεγάλο βαθμό είναι έμφυτη ικανότητα, ο βαθμός εξυπνάδας ενός ατόμου μπορεί να σχετίζεται και με τα άστρα όταν γεννήθηκε, ή πιο απλά με το ζώδιό του. Ας δούμε τι λένε οι αστρολόγοι για το θέμα.

Η εξυπνάδα δεν έχει να κάνει με το πόσο δύσκολα λύνεται μια εξίσωση ή το πόσο μελετηρός είναι κάποιος. Είναι ένα συνονθύλευμα ικανοτήτων που συνδυάζει γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυνατότητες. Σύμφωνα λοιπόν με μερίδα των αστρολόγων, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι είναι τα ζώδια που διακρίνονται για τη νοητική τους ικανότητα με την πιο κλασική έννοια, αλλά για δύο εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Οι Υδροχόοι, από τη μία, εκπέμπουν σε επίπεδα αναλυτικής νοημοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζουν υψηλά επίπεδα IQ και αυξημένες γνωστικές ικανότητες. Από την άλλη, ο Σκορπιός, με γνωστικό ατού του την αντιληπτική ικανότητα, εκτιμά και κατανοεί τον κόσμο καλύτερα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται, λένε οι αστρολόγοι ότι τα υπόλοιπα ζώδια δεν είναι ευφυή με τον δικό τους τρόπο, ούτε ότι η ικανότητα του ενός είναι πιο ξεχωριστή από του άλλου.

  • Δίδυμοι και Ζυγοί διακρίνονται επίσης για τη νοητική τους νοημοσύνη.
  • Καρκίνοι και Ιχθύες ξεχωρίζουν για τη συναισθηματική τους νοημοσύνη κι αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντιληφθούν και να διακρίνουν με οξυδέρκεια αυτά που νιώθουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι άλλοι άνθρωποι.
  • Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι υπερέχουν στην πρακτική νοημοσύνη.
  • Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) βασίζουν την εξυπνάδα τους στη διαίσθησή τους.

 

Έκαστος στο είδος του.

ΠΗΓΗ: ladylike.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…