Τα 12 ζώδια κάνουν σεξ – Ποιες είναι οι κρυφές τους επιθυμίες

Συντάκτης: Flowmagazine

Τα άστρα αποκαλύπτουν πολλά, ανάμεσα σε αυτά τα πολλά και τι θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ.

Αποκαλύπτουμε την προσωπικότητα κάθε ζωδίου, με τα χαρακτηριστικά του, τα θέλω του και τον τρόπο σκέψης του.

Διαβάστε πως τα άστρα δείχνουν τι είναι αυτό που ψάχνει και αρέσει σε κάθε ζώδιο στο σεξ.

Τι θέλει ο Κριός στο σεξ

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και βασιλιάς του σεξ. Καθώς κυριαρχούνται από τον Αρη, οι Κριοί είναι ισχυροί και ανεξάρτητοι, γενικά, και ειδικά στο κρεβάτι.

Οι Κριοί παραδίδονται πλήρως κατά τη διάρκεια του σεξ και για αυτό το σεξ με έναν Κριό είναι δυνατό, άγριο, βρώμικο, γρήγορο και γεμάτο εκπλήξεις.

Κάτι που πρέπει να ξέρουν όσοι συναναστρέφονται με Κριούς είναι ότι κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους ως μέσο διαφυγής. Οπως επίσης ότι είναι επιρρεπείς στην απιστία το καλοκαίρι.

Ταύρος: Πώς αυτό το δυναμικό ζώδιο είναι στο κρεβάτι

Ο Ταύρος επικεντρώνεται στο παρόν και για αυτό απολαμβάνει το σεξ στο έπακρο. Σαν να μην υπάρχει αύριο. Ως ζώδιο της Γης ο Ταύρος, επίσης, είναι άκρως υλιστικός. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ρομαντικός και απολαμβάνει να του κάνουν δώρα.

Και αν απορείτε τι δώρα, η απάντηση είναι όμορφα εσώρουχα, sex toys πολυτελείας και μεταξωτά σεντόνια. Να σημειώσουμε ακόμη ότι οι Ταύροι θέλουν να τους λατρεύουν, να τους νοιάζονται και ότι επιζητούν πολλά, πολλά χάδια.

Δίδυμοι, με τα πολλά πρόσωπα -Πώς είναι στο σεξ

Οι Δίδυμοι (οι οποίοι συχνά μπλέκουν και σε ερωτικά τρίγωνα) κυβερνώνται από τον Ερμή και το σεξ μαζί τους δεν είναι ποτέ μα ποτέ βαρετό. Γιατί πολύ απλά οι Δίδυμοι με τα πολλά πρόσωπα θέλουν να αλλάζουν συνέχεια ρόλους.

Κάνουν σεξ με πολύ πάθος και έχουν ταλέντο στα χέρια. Ο φαφλατάς Δίδυμος τρελαίνεται να μιλάει και στο σεξ, άλλοτε βρώμικα, άλλοτε ψιθυρίζοντας γλυκόλογα στο αυτί.

Καρκίνος ο ρομαντικός -Το ζώδιο που είναι ένα άλλο στο κρεβάτι

Ο Καρκίνος κυριαρχείται από το φεγγάρι και όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα ζώδιο που ψάχνει για αγάπη και σταθερότητα. Αλλά στο σεξ όλα αλλάζουν. Ο Καρκίνος είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να πέσει στο κρεβάτι και να κάνει άγριο σεξ και δεν είναι καθόλου ντροπαλός. Και δεν έχει και συγκεκριμένα στάνταρ για τον/την παρτενέρ. Ξέρει ότι το έχει και μπορεί να δώσει το ρυθμό.

Λέων ο αυτάρεσκος και στη ζωή και στο σεξ

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο και επιζητά τη ζεστασιά και την αφοσίωση. Στο σεξ ο Λέων θέλει να χαλαρώνει. Και όσο περισσότερο χαλαρώνει, τόσο περισσότερο το ευχαριστιέται. Στους Λέοντες αρέσει η προβολή όπως και να έχει, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν σας ζητήσουν να βγάλετε φωτό και βίντεο κατά τη διάρκεια του σεξ. Ή να κάνετε σεξ μπροστά από τον καθρέφτη για να καμαρώνουν τον εαυτό τους.

Πάντως οι Λέοντες έχουν ανάγκη, πέρα από το να τους βλέπουν και τους να τους ακούν και να τους αισθάνονται. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Λέων ανήκει στα ζώδια εκείνα που θα έχουν ένα φλογερό καλοκαίρι.

Παρθένος: Το ζώδιο που… αγριεύει στο κρεβάτι

Η Παρθένος, ζώδιο της Γης που κυβερνάται από τον Ερμή, έχει σαν κύριο σκοπό να ευχαριστηθεί η ίδια στο σεξ. Και σύμφωνα με τους αστρολόγους στο σεξ λατρεύουν να κάνουν πάντα κάτι διαφορετικό και να πειραματίζονται.

Ζυγός, το ζώδιο παρτάκιας

Ο Ζυγός, ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη είναι ακραία υλιστής. Πάνω και πρώτα από όλα αγαπά τον εαυτό του. Αν θέλει κάποιος να εντυπωσιάσει έναν Ζυγό (οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι και ιδανικοί ερωτικοί συγκάτοικοι) στο σεξ, το πιο απλό που έχει να κάνει είναι να φέρει έναν καθρέφτη στο δωμάτιο.

Σκορπιός, χλιδή και πάθος και στο κρεβάτι

Ο Σκορπιός, ο οποίος κυβερνάται από τον Αρη, είναι το πιο σαγηνευτικό ζώδιο όλων. Θερμοί εραστές, παθιασμένοι, κάνουν σεξ με κάθε σπιθαμή του σώματός τους. Το τέλειο σκηνικό για σεξ για έναν Σκορπιό; Μια κρεβατοκάμαρα με βελούδα και μεταξωτά, τζάκι και σίγουρα καθρέφτες. Χλιδή και πάθος.

Τοξότης, το ζώδιο που ζει τη ζωή στο έπακρο -Και στο σεξ

Οι Τοξότες κυριαρχούνται από τον Δία και θέλουν απλά να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Και τα θέλουν όλα. Οριο δεν υπάρχει για έναν Τοξότη. Αν ξεκινήσετε να πάτε σπίτι του κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πολύ λίγο. Θα πρέπει να πάρετε ολόκληρη την κάβα.

Αιγόκερως, τρελαίνεται για νέες εμπειρίες

Οι Αιγόκεροι, ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Κρόνο, τρελαίνονται να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, νέα αρώματα, να βλέπουν νέες εικόνες. Και τρελαίνονται για kinky sex. Λατρεύουν επίσης τη δαντέλα και το δέρμα…

Υδροχόος, το ζώδιο με την άγρια πλευρά στο σεξ

Ο Υδροχόος, ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Κρόνο, είναι ένα ζώδιο που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το αποκαλέσουν βαρετό. Εχουν μια άγρια πλευρά. Και όσο κοινωνικοί είναι στην καθημερινή τους ζωή, άλλο τόσο κοινωνικοί είναι και στο σεξ. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ιχθύες, οι βασιλιάδες της φαντασίας

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και έχουν κυβερνήτη τον Δία (και ένα από τα τρία πιο σέξι ζώδια). Καλλιτέχνες ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα. Ιδιαίτερα γενναιόδωροι και κυρίαρχου στο σεξ, απολαμβάνουν να έχουν τον έλεγχο, να πειραματίζονται με τους εραστές τους και συνήθως είναι και… αχόρταγοι. Και με μεγάλη φαντασία. Και το σημαντικότερο, χρειάζονται ποικιλία γιατί πολύ απλά μισούν την ασφάλεια στο σεξ.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…