Τα 10 πιο ιδιαίτερα θέρετρα ανά τον κόσμο

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Τα 10 πιο ιδιαίτερα θέρετρα ανά τον κόσμο

Taj Lake Palace, Udaipur

Ζήστε σαν Ινδός αριστοκράτης του 16ου αιώνα στο απομονωμένο αρχιτεκτονικό θαύμα Taj Lake Palace που βρίσκεται στη μέση της λίμνης Pichola στο νησί Jag Niwas. Φυσικά, το μαγευτικό εξωτερικό του και οι υπερπολυτελείς εσωτερικοί χώροι εγγυώνται μία ιδιαίτερη απόδραση, αλλά το γεγονός ότι χρειάζεται να πάτε εκεί με πλοίο κάνει τη διαμονή στο παλάτι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Τα 10 πιο ιδιαίτερα θέρετρα ανά τον κόσμο

The Caves Hotel, Jamaica

Μέσα σε μία κάθετη πλαγιά δίπλα στο γκρεμό και πάνω από τις πιο εντυπωσιακές θαλάσσιες σπηλιές του κόσμου βρίσκεται μία τροπική όαση. Εκτός από την εκπληκτική θέα, το εστιατόριο και το μπαρ είναι τα δύο πιο εντυπωσιακά στοιχεία του ξενοδοχείου.

Τα 10 πιο ιδιαίτερα θέρετρα ανά τον κόσμο

Sheraton Huzhou Hot Springs Resort, China

Με το ψευδώνυμο «Πέταλο», λόγω του επιβλητικού αρχιτεκτονικού του σχήματος, το θέρετρο Sheraton Huzhou Hot Springs Resort με τους 27 ορόφους αποτελεί ένα γεωμετρικό θαύμα. Με ταβάνι επενδεδυμένο από κρύσταλλα swarovski και τεράστια παράθυρα από γυαλί, η θέα της λίμνης Taihu από αυτό το κυρτό αριστούργημα είναι μοναδική.

Τα 10 πιο ιδιαίτερα θέρετρα ανά τον κόσμο

El Cosmico, Texas

Αν η boho-chic διαμονή μοιάζει η απόλυτη εμπειρία, τότε το καλλιτεχνικό El Cosmico είναι η καλύτερη επιλογή, με τη rustic διακόσμηση στα καλύτερά της. Μπορείτε να μείνετε μέσα σε ρετρό τροχόσπιτα, στο Brite Building ή στις glam σκηνές safari.

Τα 10 πιο ιδιαίτερα θέρετρα ανά τον κόσμο

Amangiri, Utah

Αφήστε πίσω όλες τις ανησυχίες σας με μία διαμονή στο απομακρυσμένο θέρετρο Amangiri, στην έρημο της Γιούτα. Οι υπερπολυτελείς σουίτες ξεπερνούν κάθε φαντασία, αλλά η περιπέτεια και η ευεξία είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει – σκεφτείτε βόλτες με το αερόστατο και θεραπευτικές συνεδρίες Navajo.

Με πληροφορίες από το περιοδικό Elle UK.

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…