“Συνάντηση” του Στέφανου Κορκολή στον Ιανό

Συντάκτης: Μαβίνα Μαρκοπούλου

Ο Στέφανος Κορκολής στο πιάνο, σε μεταγραφές έργων του Μ.Θεοδωράκη στον ΙΑΝΟ. Η Σοφία Μανουσάκη με τη μαγευτική της φωνή και άλλοι μουσικοί συμμετέχουν στη παράσταση «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στον Ιανό (11 &12/11).

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Οι πύλες του ΙΑΝΟΥ θ’ ανοίξουν για τη παράσταση, «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ». Θα συμμετέχουν ο Στέφανος Κορκολής στο πιάνο, η Σοφία Μανουσάκη στο τραγούδι, η Μαριλίζα Παπαδούρη στο βιολοντσέλο, ο Θεόδωρος Ζήσης στη λατέρνα και ο Βασίλης Δεφίγγος στα ξύλινα πνευστά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΏΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ – ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στις 11 και 12 Νοεμβρίου, Ο Ιανός θα δέχεται κόσμο από τις 21.00. Βρίσκεται στην οδό Σταδίου, αριθμό 24, στο κέντρο της Αθήνας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες στο 210-32.17.810.

ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, ενώ η ελάχιστη κατανάλωση ανέρχεται στη τιμή των 6 ευρώ. Προπωλούνται εισιτήρια στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ, στη Σταδίου 24, καθώς και στο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας 37Α, στο Μαρούσι. Επίσης και στο www.ianos.gr.

Το “IANOS RADIO” θ’ αναμεταδίδει, απευθείας, την παράσταση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση περιέχει, στο μεγαλύτερο μέρος της, συνθέσεις του Μουσουργού, Μίκη Θεοδωράκη, του χρυσού άλμπουμ «Συνάντηση». Επιπροσθέτως, το αριστουργηματικό Ματχάουζεν, μεταγγεγραμμένο από το Στέφανο Κορκολή για πιάνο και φωνή και άλλα έργα.

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

Η παράσταση «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» παρουσιάστηκε, ζωντανά, σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας. Θεωρείται η επιτυχία του χειμώνα. Εντούτοις, το καλοκαίρι παίχτηκε και σε άλλους χώρους, όπως στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Στις 9 Νοεμβίου θα βρίσκονται στο Παρίσι, οι ταλαντούχοι μουσικοί, και μ’ άγνωστα έργα. Έχουν κάνει “sold out” εμφανίσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ

Ο Μίκης Θεοδωράκης ομολογεί πως στο παίξιμο του Στέφανου Κορκολή μπορεί κανείς να νιώσει φως, γινόμενος πότε Απόλλωνας και πότε Διόνυσος.

Οφείλει ένα νέο ξεκίνημα στον ώριμο συνθέτη και πιανίστα, Στέφανο Κορκολή, ο οποίος λέει τί θα κάνει και το κάνει πράξη, αμέσως. Τέλος, παίρνοντας την τεράστια ευθύνη, αποκαλύπτει πως είναι μια μεγάλη μουσική ιδιοφυία.

Συντάκτης: Μαβίνα Μαρκοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.