Στην κουζίνα και τον κήπο βρες την (λιπο) λύση!

Συντάκτης: Flowmagazine

Αναπάντεχη βοήθεια στον αγώνα της λιπόλυσης έρχεται από ένα κοκτέιλ(!), λίγο αλάτι και φύλλα…κισσού! Ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές με σύμμαχο την κουζίνα και τον κήπο.

Kαταρχάς μην πανικοβάλλεστε στη θέα των ατελειών που άφησε ο χειμώνας και η άνοιξη στη σιλουέτα σας. Το πρόβλημα είναι κοινό, αλλά θα βρούμε ευχάριστες λύσεις στα πιο αναπάντεχα μέρη του σπιτιού, την κουζίνα και τον κήπο/αυλή.

Αδυνατιστικό κοκτέιλ

300 ml χυμό από καρότο
300 ml χυμό από μήλο
300 ml χυμό από σέλινο

Με τρία ποτήρια από αυτό το κοκτέιλ θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να «κάψει» το περιττό λίπος πιο εύκολα, αρκεί να το καταναλώνεις πριν από κάθε γεύμα-άσε που θα τρως και λιγότερο χωρίς να πεθαίνεις της πείνας…

Κλάδεψε τον κήπο και κάψε λίπος…

Ακόμα κι αν κλαδεύει κάποιος άλλος κι εσύ απλά τον κοιτάς, πάλι θα κάψεις λίπος. Αρκεί να έχει ο κήπος του αναρριχώμενο κισσό, να κρατήσεις 200 γρ. από τα φύλλα του, να τα βράσεις και να κάνεις ζεστές κομπρέσες στα σημείο που έχει μαζευτεί το ανεπιθύμητο λίπος (ψωμάκια, κοιλιά κλπ.)

Αλμυρή και ωραία!

Του αλατιού θα το κάνεις το πάχος! Διότι ένα καλό αφρόλουτρο είναι ευεργετικό για το δέρμα. Αν όμως περιέχει και 200 γραμμάτια χοντρό, φυσικό θαλασσινό αλάτι, τότε είναι και αδυνατιστικό. Φρόντισε το νερό να είναι σε χλιαρή θερμοκρασία και να μην μουλιάσεις για περισσότερο από 15 λεπτά. Το μπάνιο γίνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να έχει απόδοση.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…