Στάση στο Μετρό κάνει το “Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας”

Συντάκτης: Flowmagazine

 Στάση στο Μετρό κάνει tο «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας»Μία πρώτη εικόνα από το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας» θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επιβάτες του Μετρό, που θα βρεθούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» στο χώρο επικύρωσης εισιτηρίων, στο πλαίσιο σειράς δράσεων, που συνδιοργανώνονται από το Εθνικό Θέατρο και την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Με ένα πρωτότυπο δρώμενο, ομάδα από τους ηθοποιούς της παράστασης θα δώσει μια γεύση από το έργο με το οποίο ανοίγει και πάλι η Σκηνή Κοτοπούλη στο Θέατρο Rex, έπειτα από δύο χρόνια.

Το πολυαγαπημένο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού θα παρουσιάζεται στη Σκηνή Κοτοπούλη από τις 30 Νοεμβρίου σε μια παράσταση – γιορτή γεμάτη εκπλήξεις, ποίηση και χιούμορ με το φανταστικό και το κωμικό στοιχείο να υφαίνουν ένα σαγηνευτικό ιστό.

Η ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης

Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαρμαρινός

Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη

Καλλιτεχνική σύμβουλος για τα Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα

Κοστούμια: Δανάη Κουρέτα, Βέρικο Μγκελάτζε

Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός

Κίνηση: Φώτης Νικολάου

Μάσκες: Μάρθα Φωκά

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Σύλβια Λούλιου

Παίζουν: Γιάννης Βογιατζής, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Κουρής, Διώνη Κουρτάκη, Γιώργος Κριθάρας, Περικλής Μουστάκης, Γιώργος Μπινιάρης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αργύρης Πανταζάρας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Ιωάννα Παππά, Εύη Σαουλίδου, Φοίβος Ριμένας, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Χάρης Τσιτσάκης

Πρώτη παράσταση: 30/11/2012

Τελευταία παράσταση: 15/02/2013

Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22 – 24 & Πανεπιστημίου 48 ), με πιστωτική κάρτα στο 2107234567 και στο www.n-t.gr.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…