Στάσεις στο σεξ που μπορεί να εμποδίζουν τον οργασμό σου

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος

Η ομοιομορφία στο σεξ, καθώς και η επαναληπτικότητα, είναι σίγουρο ότι αργά αλλά σταθερά οδηγούν σε ρουτίνα στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Είναι λοιπόν απαραίτητο να πειραματίζεστε και να δοκιμάζετε και άλλες στάσεις.

Ο οργασμός είναι μια κατάσταση που δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα πληρότητας. Υπάρχουν όμως κάποιες στάσεις, οι οποίες  εμποδίζουν τον οργασμό στις γυναίκες και αυτό δημιουργεί ανεπάρκειες και ανασφάλειες στη σεξουαλική ζωή. Παρακάτω  αναφέρουμε στάσεις που θα πρέπει να αποφεύγονται.

Ιεραποστολική

Σε αυτή την στάση  οι γυναίκες πιθανότατα δεν βιώνουν οργασμό, λόγω έλλειψης διέγερσης της κλειτορίδας.

Σεξ σε όρθια θέση

Παρά τις φαντασιώσεις που μπορεί να δημιουργεί η στάση αυτή, η αλήθεια είναι ότι είναι αδύνατο να βιώσει η γυναίκα οργασμό, καθότι λόγω της έντασης  οι μύες είναι τεταμένοι, ενώ απαιτείται να είναι πλήρως χαλαροί.

Η στάση του σκύλου

Αν και αγαπημένη σε άνδρες και γυναίκες, η στάση αυτή συνοδεύεται από πολύ πόνο για την γυναίκα, λόγω της βαθιάς διείσδυσης, η οποία δημιουργεί μυϊκή συστολή που επίσης δυσκολεύει την επίτευξη οργασμού.

Κουτάλια

Η  στάση αυτή είναι εχθρός του οργασμού κυριολεκτικά. Η ρηχή ή ελάχιστη διείσδυση δεν μπορεί να προσφέρει τον οργασμό που επιθυμεί η γυναίκα.

Καλή η ποικιλία στο σεξ λοιπόν, αλλά θα πρέπει να επιλέγετε στάσεις που βοηθούν τον οργασμό σας χωρίς να στερείτε την ευχαρίστηση από τον σύντροφό σας, αλλά να την μοιράζεστε μαζί του. Καλή Απόλαυση!

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr