Ποιες στάσεις στο σεξ μας φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό μας;

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου

Όταν κατά τη διάρκεια του σεξ, αισθανόμαστε συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό μας, καταφέρνουμε να φτάσουμε στον απόλυτο, επιθυμητό στόχο, στην σεξουαλική και συναισθηματική σύνδεση. Υπάρχουν στάσεις που μας βοηθάνε να νιώσουμε πιο κοντά με τον σύντροφό μας και να αισθανθούμε αυτή την καταπληκτική σύνδεση.

1. Κουτάλι

Η στάση αυτή είναι ιδανική για να αισθανθείτε συναισθηματική ένωση με τον σύντροφό σας. Τα σώματα βρίσκονται σε επαφή καθ’ όλη την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τα πόδια πιέζονται μεταξύ τους ενώ η αγκαλιά είναι απαραίτητη.

2. Πρόσωπο με πρόσωπο

Καθίστε απέναντι από τον σύντροφό σας, μπλέξτε τα πόδια σας, συγχρονίστε τις αναπνοές σας και προσπαθήστε να κοιτάτε επίμονα ο ένας τον άλλο. Αρχίστε να αγγίζετε απαλά ο ένας τον άλλο σε όλο το σώμα. Διατηρήστε την επαφή με τα μάτια καθ’ όλη την διάρκεια της επαφής.

3. Όλη νύχτα

Κατά την διάρκεια της νύχτας φιλήστε, χαϊδέψτε και αγκαλιάστε τον σύντροφό σας, αν τύχει να ξυπνήσετε, χωρίς να προχωρήσετε σε επαφή. Πέρα από το γεγονός ότι σας φέρνει πιο κοντά, το πρωί, μόλις ξυπνήσετε, δεν θα κρατιέστε.

4. Ιεραποστολική

Είναι η στάση που κάνει ένα ζευγάρι να νιώσει την πραγματική αγάπη. Το χάιδεμα στην πλάτη, το τύλιγμα των ποδιών, το χάιδεμα των μαλλιών και τα φιλιά δίνουν μια ιδιαίτερη τρυφερότητα κατά την διάρκεια της επαφής.

Όταν νιώθουμε άνετα με τον σύντροφό μας, γινόμαστε πιο τρυφεροί και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να νιώσει σεξουαλική και συναισθηματική ένωση συγχρόνως.

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.