Σκύλος προσπάθησε να κυνηγήσει σφυροκέφαλο καρχαρία

Συντάκτης: Flowmagazine

Η θέα ενός τεράστιου καρχαρία σφυροκέφαλου ήταν ένα σπάνιο θέαμα για 32 ταξιδιώτες σε ένα τουριστικό σκάφος στις Μπαχάμες αυτή την εβδομάδα όμως στη συνέχεια συνέβη κάτι πιο παράξενο: Ένας σκύλος βούτηξε από μια κοντινή αποβάθρα για να αντιμετωπίσει το τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα.

Οι τουρίστες που επέβαιναν στην τετράωρη εκδρομή ακούγονται να φωνάζουν και να παρακαλούν τον σκύλο να γυρίσει πίσω, σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σκύλος τους αγνόησε και κολυμπούσε πίσω από τον καρχαρία ύψους 3,5 μέτρων. Εν τέλει, ο καρχαρίας κολύμπησε αργά μακριά, προς μεγάλη χαρά και έκπληξη του πλήθους.

Ο καρχαρίας είχε αναδυθεί κάτω από το σκάφος κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής την Τετάρτη στις νότιες Μπαχάμες που διοργάνωσε η Exuma Water Sports.

Η υπεύθυνη κρατήσεων της εταιρείας, Ρεμπέκα Λάιτμπορν, δήλωσε στο Associated Press την Παρασκευή ότι ο μαυρογάλαζος σκύλος τρέχει πάντα κατά μήκος της ακτής για να χαιρετήσει το σκάφος όταν περνάει από το συγκεκριμένο νησί. Αλλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπουν να βουτάει μέσα.

«Υποθέτω ότι αυτή τη φορά ο σκύλος αποφάσισε ότι ήθελε να προστατεύσει το σπίτι του ή να παίξει με ένα πολύ μεγάλο ψάρι στο νερό, οπότε το κυνήγησε», δήλωσε.

Όταν ο καρχαρίας απομακρύνθηκε κολυμπώντας από την αποβάθρα, ο μεσαίου μεγέθους σκύλος σκαρφάλωσε πίσω στα βράχια και απομακρύνθηκε, κερδίζοντας το χειροκρότημα των τουριστών. Στη συνέχεια το σκάφος κατευθύνθηκε σε μια δημοφιλή περιοχή όπου οι τουρίστες πηδούν στο νερό με τα διάσημα γουρούνια που κολυμπούν στις Μπαχάμες.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…