Sites με δωρεάν e-κάρτες για Χριστουγεννιάτικες ευχές

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Sites με δωρεάν e-κάρτες για Χριστουγεννιάτικες ευχές Στείλτε Χριστουγεννιάτικες e-κάρτες με ευχές και μηνύματα… στους φίλους και συγγενείς, ακόμα και εάν βρίσκονται στην άλλη άκρη του πλανήτη! Εάν ψάχνετε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ευχηθείτε, υπάρχουν sites που προσφέρουν δωρεάν κάρτες με ξωτικά, λεζάντες, Άη Βασίληδες κ.α., που μπορείτε να τις στείλετε διαδικτυακά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρακάτω θα βρείτε επτά ιστοσελίδες που διαθέτουν αστείες, κομψές, vintage ή κινούμενες ηλεκτρονικές κάρτες.

JibJab

Δεκάδες Χριστουγεννιάτικες e-cards σε animation μορφή βρίσκονται μέσα στο site, για να προσφέρουν χαμόγελα και ευχές στην οικογένειά σας. Πάνω από 15.000 ηλεκτρονικές κάρτες σας περιμένουν στο JibJab, για να τις στείλετε μέσω email ή Facebook. Οι πιο αστείες ευχές βρίσκονται στα βίντεο με το χορό των ξωτικών ή των Άη Βασίληδων, που αφήνουν τον χρήστη να αντικαταστήσει τα πρόσωπά τους… με τις φωτογραφίες των συγγενών του!

Punchbowl

Οι ευχές ταξιδεύουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα… χάρη στα social media και τα emails. Στο Punchbowl θα βρείτε αμέτρητες κάρτες για τις γιορτές, οι οποίες, όμως, ολοκληρώνονται μόνο με τις δικές σας πινελιές! Με άλλα λόγια, σε κάθε e-card υπάρχει και ένα κενό για να ανεβάσετε τις προσωπικές σας φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή το προφίλ σας στο Facebook. Έτσι, θα φτιάξτε μια πιο προσωπική κάρτα, γεμάτη με χρωματιστές λεζάντες, κομψότητα και δημιουργική διάθεση.

Elf Yourself

Πρόκειται για ένα site που μοιάζει πολύ με JibJab, αφού σας επιτρέπει να ανεβάσετε τις φωτογραφίες των φίλων σας και να τους «βάλετε» να τραγουδήσουν και να χορέψουν. Μπορείτε να ανεβάσετε π.χ. εικόνες με το πρόσωπο τεσσάρων φίλων σας… και να προκαλέσετε αστείρευτο γέλιο! Στο τέλος, είστε σε θέση, είτε να στείλετε το βίντεο σαν μια e-card ή να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

Blue Mountain

Μια από τις παλιότερες και μεγαλύτερες ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές κάρτες! Έχει μια τεράστια γκάμα από e-κάρτες για σχεδόν για κάθε περίπτωση. Ειδικά, αυτές των Χριστουγέννων κλέβουν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, μαζί με την ευχητήρια κάρτα σας μπορείτε να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα, ώστε η ευχή σας να γίνει πιο «ζωντανή». Τέλος, σας δίνεται η ευκαιρία να ζητήσετε επιβεβαίωση για το άνοιγμα της κάρτας από τον παραλήπτη.

Ojolie

Αρκεί να γίνετε μέλη και θα μπορέσετε να στείλετε όσες χειροποίητες e-cards θέλετε. Η πλειοψηφία των καρτών είναι ζωγραφισμένες στο χέρι, κινούμενες και διαθέτουν μουσική. Τα γραφικά είναι έντονα και πολλά από αυτά είναι σκιτσαρισμένα με μολύβι. Μπορείτε, είτε να γράψετε το δικό σας μήνυμα, είτε να επιλέξετε μερικά από τα «έτοιμα». Σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε την ηλεκτρονική κάρτα μέσω email, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την αποστολή μέσα στο 24ωρο.

Hallmark

Εάν αναζητάτε Χριστουγεννιάτικες κάρτες με όμορφα γραφικά, επισκεφτείτε το site Hallmark. Εκεί θα βρείτε χαρακτήρες από βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όπως είναι η Σταχτοπούτα, ο Iron Man, ο δρ Seuss, ο Σκούμπι Ντου κ.α. Όταν ετοιμάσετε την ηλεκτρονική κάρτα, μπορείτε να τη στείλετε μέσω email ή Facebook. Άλλες είναι πιο αστείες και παιδικές, άλλες πιο σοβαρές και κομψές. Η επιλογή δική σας…

Red Stamp

Στο Red Stamp θα βρείτε μια ποικιλία από ηλεκτρονικές κάρτες που «φωνάζουν»: Χριστούγεννα! Διαλέξτε το πρότυπο κάρτας που σας ταιριάζει και γεμίστε το κενό της με φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία ή από όμορφες στιγμές. Μερικές είναι πιο χρωματιστές και άλλες πιο ιδιαίτερες και μονόχρωμες. Αρκετές από αυτές δέχονται πάνω από δυο φωτογραφίες φίλων και γνωστών!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.