Ιστοσελίδες με επίκεντρο τους σκύλους

Συντάκτης: Flowmagazine

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου χρειάζεται την ανάλογη φροντίδα. Μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο κάθε πιθανό αξεσουάρ για το κατοικίδιό σας αλλά και συμβουλές από ειδικούς για την εκτροφή και την ανάπτυξή του. Αντί να αγοράσετε βιβλία μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε κάποιες από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

http://www.i-love-dogs.com/

Το συγκεκριμένο site προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές για την εκπαίδευση και την υγεία του σκύλου σας. Διαθέτει πληθώρα φωτογραφιών καθώς και αγγελίες για αγορά κουταβιών και σκύλων.

http://www.greatdogsite.com/

Πληροφορίες για πάνω από 350 διαφορετικές ράτσες σκύλων και επιπλέον 400 συνδυασμούς από ράτσες. Επίσης παρουσιάζονται τρόποι για να τις εκπαιδεύσετε και να τα διαχειριστείτε. Στόχος της ιστοσελίδας είναι να πληροφορήσει και να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ιδιοκτήτες ή μέλλοντες ιδιοκτήτες για τη σωστή ανατροφή του κατοικίδιού τους. Δίνεται η δυνατότητα να γράψουν και μέλη της σελίδας επιπλέον πληροφορίες για κάποιο είδος σκύλου, με συνέπεια το site να γίνεται διαδραστικό.

http://www.cooldogsites.com/

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αξεσουάρ για το σκύλο σας ή βιβλία με πληροφορίες για το κατοικίδιό σας. Υπάρχει πεδίο για συζητήσεις και συγκρίσεις των διάφορων ρατσών σκυλιών. Επίσης πολλοί σύνδεσμοι σας μεταφέρουν άλλες ιστοσελίδες με εκτροφείς, πληροφορίες σκυλιών, τις κοινότητες, τις επιχειρήσεις προμηθειών σκύλων, οργανώσεις διάσωσης και άλλα.

http://www.dogster.com/

Ένα πολύ καλά οργανωμένο siteμε πολλές πληροφορίες για όλες τις ράτσες αλλά και για κουτάβια. Διαθέτει πεδία σχετικά με τη φροντίδα και την υγεία του σκύλου σας, τη διατροφή, τη συμπεριφορά και την εκπαίδευση αλλά και συμβουλές κτηνιάτρων. Σημαντικό είναι το πεδίο σχετικά με την υιοθεσία σκύλων.

http://www.dbg.gr/

Απευθύνονται σε άτομα που πιστεύουν στην υπεύθυνη εκτροφή και ιδιοκτησία σκύλων και στα άπειρα θετικά αποτελέσματα που έχει η επιλογή του μελλοντικού μας συντρόφου από τον σωστό και ευσυνείδητο εκτροφέα της φυλής του. Είναι ουσιαστικά μια On line Βάση πληροφοριών (Portal) για τα Ελληνικά Εκτροφεία Καθαρόαιμων Σκύλων που σας προσφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες για το σκύλο που θα επιλέξετε.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…