Silver Seating: Καθίστε σε απόσταση αναπνοής από τον Andrea Bocelli στις 18 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Flowmagazine

Γνωρίζοντας την αποδεδειγμένη αγάπη του ελληνικού κοινού για τον Andrea Bocelli, η διοργανώτρια εταιρεία προσθέτει στο πλάνο θέσεων της συναυλίας στις 18 Ιουλίου 2023 στο ΟΑΚΑ μία νέα κατηγορία εισιτηρίων, με εξαιρετική θέα στη σκηνή.

Στις 18 Ιουλίου 2023, ο πιο αγαπητός τενόρος στον κόσμο, ο καλλιτέχνης-μύθος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα, ο Andrea Bocelli θα εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, προσφέροντας για πρώτη φορά μια σπάνια ευκαιρία στο ευρύ κοινό να απολαύσει και να μαγευτεί από τη φωνή του, το ήθος και το σκηνικό του ταμπεραμέντο.

Μια θέση για όλους

Γνωρίζοντας την αποδεδειγμένη αγάπη του ελληνικού κοινού για τον Andrea Bocelli, η διοργανώτρια εταιρεία προσθέτει στο πλάνο θέσεων της συναυλίας μία νέα κατηγορία εισιτηρίων, με εξαιρετική θέα στη σκηνή. Δίνει έτσι την ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να απολαύσουν από κοντά ─κυριολεκτικά─ τον μοναδικό αυτόν καλλιτέχνη.

Η νέα κατηγορία εισιτηρίων με την ονομασία Silver Seating αφορά θέσεις που βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή, αριστερά και δεξιά των Golden Seating θέσεων.

Ο τραγουδιστής με την υποβλητική φωνή, που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με τις soldout συναυλίες του σε όλο τον κόσμο, ο διασημότερος τενόρος της γενιάς του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, έρχεται στην Αθήνα για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει ποτέ στην Ελλάδα.             

Silver Seating: Καθίστε σε απόσταση αναπνοής από τον Andrea Bocelli στις 18 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ                                                                     

Ο Signore της καρδιάς μας

Ο Andrea Bocelli αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συμβάλλει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe».

Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) έχει σημειώσει πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Ο ίδιος πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ ουρανού. Εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας. Το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη». Γι’ αυτό άλλωστε, προστάτεψε με όλη του τη θέρμη και αγάπη αυτό το θεϊκό χάρισμα για να το μοιράζεται μαζί μας, να το προσφέρει σε εμάς.

Το ελληνικό κοινό θα τιμήσει αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, συμμετέχοντας σε μια πολύτιμη μουσική βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό.

Η Celine Dion έχει πει για τη φωνή του: «Αν ο Θεός τραγουδά, η φωνή του πρέπει να μοιάζει σαν του Andrea Bocelli».

Silver Seating: Καθίστε σε απόσταση αναπνοής από τον Andrea Bocelli στις 18 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

Εμείς λέμε, αν ο κόσμος είχε περισσότερους Andrea Bocelli, θα ήταν παράδεισος!

INFO

ANDREA BOCELLI

Live in Concert

18 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας

Ώρα έναρξης: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

PL6 (Θύρες 1, 2, 34, 35): 49,50 ευρώ

PL5 (Θύρες 3, 4, 32, 33): 71,50 ευρώ

PL4 (Θύρες 5, 6, 30, 31): 88 ευρώ

PL3 (Θύρες 8, 10Α, 26Γ, 28): 99 ευρώ

PL2 (Θύρες 7, 9, 29): 154 ευρώ

PL1 (Θύρα Ρ): 247,50 ευρώ

Silver Seating (Θέσεις καθημένων στον αγωνιστικό χώρο): 198 ευρώ

GoldenSeating (Θέσεις καθημένων στον αγωνιστικό χώρο): 247,50 ευρώ

Εισιτήρια Α.Μ.Ε.Α.: 49,50 ευρώ*

*Η διάθεση των εισιτηρίων Α.Μ.Ε.Α. πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο e-mail: tickets@xlalala.gr

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΩΝ

ONLINE ηλεκτρονική προπώληση

(στις τιμές εισιτηρίων περιλαμβάνεται το κόστος της υπηρεσίας διαχείρισης εισιτηρίων)

Ηλεκτρονικά: viva.gr

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα VivaSpots(Καταστήματα Nova, Public, MediaMarkt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public: online&καταστήματα Public

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…