Σεξ και νέες ευφάνταστες στάσεις

Συντάκτης: Γιώτα Βουλδή

Το σεξ συνδέεται άμεσα με την ευχαρίστηση, την ψυχική και πνευματική υγεία και την ισορροπία μας γενικότερα. Γιατί να μην το διανθίσουμε λίγο με νέες στάσεις και απελευθερωμένη φαντασία;

Η υγιής σεξουαλική ζωή είναι σημαντική  και είναι στοιχείο των ανθρώπων που έχουν εξασφαλίσει καλή υγεία. Οι νέες στάσεις στο σεξ  ανακαλύπτονται από όσους ασχολούνται με αυτό, μίας και η φαντασία είναι ένα άλλο ισχυρό στοιχείο στη συγκεκριμένη σωματική και ψυχική δραστηριότητα. Γι’ αυτό απελευθέρωσε το σώμα σου και την φαντασία σου!

Ιεραποστολική και παραλλαγές: Στην στάση ο άνδρας από πάνω ή διαφορετικά ιεραποστολική με την γυναίκα αποκάτω και τα πόδια διάπλατα ανοιχτά  είναι σημαντικό ο άνδρας  στην αρχή της διείσδυσης να επιβραδύνει για λίγο και να επιταχύνει μέχρι την κορύφωση.

Μία  παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης που προσφέρει έξτρα ευχαρίστηση και έντονη διείσδυση είναι τα πόδια της γυναίκας να είναι σηκωμένα ψηλά και ενωμένα μεταξύ τους. Αυτή η στάση μπορεί να γίνει με την γυναίκα γυρισμένη στο πλάι  τον άνδρα ανάμεσα και το ένα της πόδι σηκωμένο  ψηλά ή λυγισμένο και έπειτα το άλλο πόδι , εναλλάξ .

Σεξ και νέες ευφάνταστες στάσεις

Ψαλίδι: Ξαπλωμένη ανάσκελα η γυναίκα και ο άνδρας από πάνω υπάρχει η στάση «ψαλίδι» που το σώμα της γυναίκας μιμείται τις κινήσεις του ψαλιδιού, που ο άνδρας «ανοίγει» και «κλείνει»..

«Στα τέσσερα»: Με την γυναίκα στα «τέσσερα»,  ο άνδρας από πίσω της μπορεί να είναι όρθιος (αναλόγως το σημείο που βρίσκεται η γυναίκα) ή στο κρεβάτι και εισέρχεται στον κόλπο της γυναίκας.

Σε μια γρήγορη πλύση: Μία ωραία στάση γίνεται όταν το πλυντήριο είναι σε λειτουργία η γυναίκα να κάθεται πάνω σε αυτό και ο άνδρας όρθιος να διεισδύει. Ο συγχρονισμός της κίνησης του πλυντηρίου με την σεξουαλική επαφή είναι σημαντικός για μεγαλύτερη απόλαυση.

Στον «τοίχο»: Η γυναίκα μπορεί να ακουμπά στον τοίχο την πλάτη της ή  σκυμμένη μπροστά να τοποθετεί τα χέρια της στον τοίχο, αναλόγως την περιοχή της διείσδυσης.

Στάση G: Η γυναίκα ξαπλώνει και στηρίζει τα πόδια της στο στήθος και στους ώμους του άνδρα. Η στάση αυτή έχει δυο σημαντικά πλεονεκτήματα αφού συσφίγγει τους κολπικούς μύες, ενώ καθιστά πιο εύκολη την πρόσβαση στο σημείο G. Παράλληλα αναφέρουν οι μελετητές του σεξ πως αυξάνει κατακόρυφα τον βαθμό της ικανοποίησης.

Καουμπόισσα ανάποδα: Η στάση αυτή είναι εμπνευσμένη από το ταντρικό σεξ Προκαλεί ερεθισμό μέσω της τριβής και  είναι από τις στάσεις που καθυστερούν την κορύφωση του άνδρα με αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο η ερωτική πράξη.


Διαβάστε επίσης:Στάσεις για ταντρικό σεξ


Η στάση φλιπεράκι: Η  γυναίκα τοποθετεί ανάμεσα στα πόδια της τον σύντροφό της και σιγά σιγά ανασηκώνει το σώμα της, έτσι ώστε να στηρίζεται μόνο στο πάνω μέρος της πλάτης. Για ακόμα πιο έντονη αίσθηση στηρίζει το ένα της πόδι στον ώμο του συντρόφου της.

Το μαγικό βουνό: Και οι δύο κάθονται αντικριστά στο κρεβάτι, με τα πόδια ανοιχτά και τα γόνατα λυγισμένα και πλησιάζουν ο ένας τον άλλον μέχρι να επιτευχθεί η σεξουαλική επαφή.

Λωτός: Τα  πόδια του άνδρα  τυλίγονται γύρω από τη μέση της γυναίκας  έτσι ώστε τα σώματά να δημιουργούν το σχήμα του συγκεκριμένου λουλουδιού .

Κάθε καινούργια εμπειρία στο σεξ είναι μοναδική και για να υπάρχει  επιτυχία είναι απαραίτητα στοιχεία να υπάρχει ερωτική χημεία και συγχρονισμός καθώς και οι δύο εραστές να είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες

Συντάκτης: Γιώτα Βουλδή,

Influence:

Η Γιώτα Βουλδή γεννήθηκε το 1987 στην Πάτρα. Στα 17 της χρόνια επιλέχθηκε ως έφηβη Βουλευτής, με δοκίμιο που έστειλε στην Βουλή των εφήβων…