Σεπτέμβριος: Μήνας ευαισθητοποίησης του Καρκίνου του Θυρεοειδούς

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης του Καρκίνου του Θυρεοειδούς και τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ και τα Διαγνωστικά Κέντρα Υγείαnet Αθηνών & Περιστέρι σάς παρέχουν έναν έλεγχο θυρεοειδούς με 45€.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει:

  • υπέρηχο θυρεοειδούς
  • TSH
  • Ιατρική εκτίμηση

Σε περίπτωση που απαιτηθούν επιπλέον ενδοκρινολογικές εξετάσεις θα σας παρέχονται με έκπτωση 50%.

Κλείστε το ραντεβού σας έως 30 Σεπτέμβριου 2016.

Καλέστε στο 210 8931123.

Γνωρίζετε ότι;

Ο θυρεοειδής αδένας, μέσω των ορμονών που εκκρίνει, την τριιωδοθυρονίνη (Τ3) και τη θυροξίνη (Τ4), εμπλέκεται στη ρύθμιση βασικών λειτουργιών του οργανισμού. Οι θυρεοειδικές ορμόνες δρουν σε όλα σχεδόν τα όργανα.

Ο θυρεοειδής επηρεάζεται από κάποιες παθήσεις, αλλά οι πιο συνηθισμένες είναι παθήσεις που οδηγούν στην καταστροφή της λειτουργίας του ή και σε βλάβη στη δομή του. Η διαταραχή της λειτουργίας του θυρεοειδή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ή αύξηση της παραγωγής των ορμονών, προκαλώντας αυτό που ονομάζεται υποθυρεοειδισμός και υπερθυρεοειδισμός αντίστοιχα. Έτσι, είναι σημαντικό να εντοπίσουμε έγκαιρα τυχόν προβλήματα και να ακολουθήσουμε την απαραίτητη θεραπεία.

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Influence:

Η Σάννα Νάνου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…