Σεμινάριο Οκτωβρίου Believe in You: «Πώς να είσαι ετοιμόλογος»

Συντάκτης: Flowmagazine

Σε κλίμακα από 1 έως 10 πόσο ετοιμόλογοι θα λέγατε ότι είστε; Δυσκολεύεστε να απαντήσετε; Είδατε, ακόμα κι αυτή είναι μια περίπτωση που απαιτεί ετοιμολογία!

  • Κάθε φορά που μας κάνουν μια ερώτηση που δεν έχουμε προετοιμάσει, καλούμαστε να είμαστε ετοιμόλογοι.
  • Όταν μας κάνουν αγενή σχόλια, αρνητική κριτική, δύσκολες ερωτήσεις, αδιάκριτες ερωτήσεις, αν είχαμε ετοιμολογία θα μας έβγαζε από τη δύσκολη θέση.
  • Από την άλλη, όταν μας επιτίθενται απρόκλητα, όταν μας κλέβουν τη σειρά, όταν μας κοροϊδεύουν ή εξαπατούν, όταν παραβιάζουν τα δικαιώματά μας, πρέπει να είμαστε ετοιμόλογοι για να προστατευτούμε.

Η ετοιμολογία είναι μια τόσο πολύτιμη ικανότητα ζωής και τόσο υποτιμημένη ταυτόχρονα. Πουθενά δεν διδασκόμαστε να είμαστε ετοιμόλογοι. Κανένας γονιός δεν διδάσκει το παιδί του να είναι ετοιμόλογο, γιατί φοβάται μήπως το πληρώσει. Κι όμως, σε μια εποχή  που το bullying αυξάνεται ραγδαία τόσο στα σχολεία, όσο και σε εργασιακούς χώρους, η ετοιμολογία θα ήταν μια χρυσή ικανότητα για να προστατευτούμε από τους απανταχού bullies που έχουν βαλθεί να παραβιάζουν τα δικαιώματά μας.

Η ετοιμολογία είναι μια ικανότητα που καλλιεργείται στην πράξη. Στο νέο πρωτότυπο σεμινάριο του  Believe in You με θέμα «Πώς να είσαι ετοιμόλογος», η Εύη Ξυραφά θα μοιραστεί όλα τα δικά της μυστικά ετοιμολογίας. Στο σεμινάριο θα δουλέψει πρακτικά με τους συμμετέχοντες σε δεκάδες παραδείγματα ζωής που απαιτούν διαφορετικό τύπο ετοιμολογίας.

Θέματα που θα καλυφθούν

– Πώς κάνεις γνωριμίες

– Πώς φλερτάρεις κάποιον που σου αρέσει

– Πώς απαντάς σε δύσκολες ερωτήσεις

– Πώς απαντάς σε αγενή σχόλια

– Πώς απαντάς σε αδιάκριτες ερωτήσεις

– Πώς ζητάς από πού θες

– Πώς διαχειρίζεσαι τις αντιρρήσεις

– Πώς ζητάς κάποιον στο τηλέφωνο;

– Πώς κλείνεις ραντεβού;

– Πώς οριοθετείς τους άλλους

– Πώς χρησιμοποιείς το χιούμορ ως μηχανισμό άμυνας

– Πώς οι τεχνικές ερωτήσεων σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση

Ένα μοναδικό σεμινάριο στα ελληνικά δεδομένα. Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 18.30-20.30, θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι τα μυστικά της ετοιμολογίας.

Και αν για χρόνια μετανιώνατε σε περιπτώσεις του τύπου «Μα γιατί δεν απάντησα;» , «Μα μπορούσα να είχα πει αυτό…», τώρα θα πάψετε να το λέτε. Θα γίνετε κι εσείς ετοιμόλογοι και θα απαντάτε τη στιγμή που πρέπει με μια εύστοχη, γρήγορη απάντηση.

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde, Σοφοκλή Βενιζέλου 6, Περιστέρι (2 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Αγίου Αντωνίου – Έξοδος Εθνάρχου Μακαρίου), Τηλ. 2105768931 [ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ]

Ώρες διεξαγωγής: 18:30-20:30

Ώρα προσέλευσης:18:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281 και 6974781051

Email: info@believeinyou.gr

Τιμή σεμιναρίου 35 ευρώ με bonus το βιβλίο της Εύης Ξυραφά «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής», το οποίο περιέχει πολύτιμη γνώση και τεχνικές για την ετοιμολογία.

Αν θέλετε… πιστεύετε… μπορείτε να μάθετε κι εσείς να είστε ετοιμόλογοι. Η πράξη είναι εύκολη, αρκεί να διαθέτεις την κατάλληλη γνώση!

Κλείστε τη θέση σας τώρα!

Αίτηση

[ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ]

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής. Θα λάβετε εντός λίγων λεπτών επιβεβαιωτικό email με οδηγίες πληρωμής [Ελέγξτε τα εισερχόμενα (inbox) και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam)]. Στη συνέχεια προχωρήστε στην πληρωμή σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ EMAIL, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ (Τηλ: 2106128281, 6974781051, E–mail: info@believeinyou.gr)

– Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

– Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

Επιπλέον χρεώσεις (π.χ. προμήθεια τράπεζας) για την διεκπεραίωση της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Αφού επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την κράτηση της θέσης σας.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…