Σεμινάριο Διαχείρισης χρόνου στο My Best Life τον Δεκέμβριο

Συντάκτης: Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Influence:

Λέγεται ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Αλλά ο χρόνος είναι πιο σημαντικός από το χρήμα. Γιατί μπορείς να βρεις παραπάνω χρήματα, αλλά δεν μπορείς να βρεις παραπάνω χρόνο, όπως λέει ο Jim Rohn.

Ο χρόνος είναι μία κατάσταση που βιώνεται υποκειμενικά, πολύ προσωπικά. Η δύναμη που έχει πολλές φορές πάνω μας, μας παραλύει. Τρέχουμε για να προλάβουμε, χωρίς να γνωρίζουμε το τι, το πως και το γιατί. Τείνουμε συχνά να πράττουμε με τη σκέψη πως δεν έχουμε χρόνο, ο χρόνος μας είναι λίγος και με το να βάζουμε πολλές δραστηριότητες μαζί νιώθουμε πως τον πολεμούμε.

Και τελικά τα χρόνια περνούν και συνειδητοποιείς πως ο τρόπος που ξόδεψες τον χρόνο σου, ο τρόπος που διαχειρίστηκες τις πολύτιμες στιγμές σου, μονάχα άγχος και πίεση σου δημιούργησαν.

Το παρόν σεμινάριο έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και συνάμα να συνειδητοποιήσεις πού θέλεις να περνάς ουσιαστικά και αυθεντικά τις ώρες σου. Άλλωστε αυτό που συνηθίζεις να κάνεις, αυτό είσαι. Το πού επιλέγεις να ξοδέψεις τον χρόνο σου πλάθει τον χαρακτήρα σου, το “είναι” σου.

Ακόμη, θα αναγνωρίσεις ποια είναι η σχέση σου με τον χρόνο και αν τον χρησιμοποιείς σωστά για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε μία πιο υγιή σχέση με το παρόν, με την κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών μας, με τις στιγμές, με την ίδια μας την ζωή.

Στο σεμινάριο αυτό θα βάλουμε τα θεμέλια για το δικό σου προσωπικό σύστημα ελέγχου που ταιριάζει με τις ανάγκες σου, τους στόχους σου και τον τρόπο ζωής σου.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Θα ανακαλύψουμε πού σπαταλάς τον χρόνο σου, γιατί όπως λέει κι ο Bryan Tracy “Μια από τις χειρότερες χρήσεις του χρόνου είναι να κάνεις πολύ καλά κάτι που δεν χρειάζεται να γίνει καθόλου”
  • Θα μάθεις να διαχωρίζεις το επείγον από το σημαντικό, τον χρόνο υψηλής αξίας από το χρόνο χαμηλής αξίας
  • Την ανάγκη να θέσεις προτεραιότητες.
  • Την σημασία του προγραμματισμού στη ζωή σου.
  • Να εστιάζεις στο παρόν και στη στιγμή με όλες σου τις αισθήσεις.
  • Να γίνεις πιο αποδοτικός στην δουλειά σου και να βγεις κερδισμένος. Κερδισμένος σε εμπειρίες, συναισθήματα, ακόμη και σε χρήμα.

Όλα τα παραπάνω θα σε οδηγήσουν σε μία ζωή γεμάτη ασφάλεια, οργάνωση, σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

Μην ξεχνάς πως ο χρόνος μπορεί να γίνει φίλος σου. Μη ξεχνάς πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το τώρα και από την ανάγκη του εαυτού σου να του δίνεις χρόνο!

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης My Best Life στην οδό Χάλκης 6 Ν. Ιωνία 14232

http://mybestlife.gr

Εισηγήτρια: Μοσχούλα Μπέστα

Η κ. Μοσχούλα Μπέστα Master NLP Life and Health Coach είναι η διευθύντρια της εταιρείας παροχής υπηρεσιών Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης My Best Life.

Μετά από μία 20ετή και πλέον πορεία στο χώρο της υγείας, κι έχοντας ως έμβλημά της την προσφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο, στράφηκε τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Συμβουλευτικής όπου μέσα από Σεμινάρια, Ατομικές και Ομαδικές Συνεδρίες εμψυχώνει και κινητοποιεί ανθρώπους και ομάδες. Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ

Συντάκτης: Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Influence:

Είμαι η Μοσχούλα Μπέστα και είμαι ΝLP Life and Health Coach. Τι με οδήγησε σε αυτόν τον τίτλο, σ’ αυτήν την ταυτότητα…