Σεμινάριο Believe In You: Θετική σκέψη – πώς να τη φέρετε στη ζωή σας!

Συντάκτης: Flowmagazine

Σεμινάριο Believe In You:Θετική σκέψη-πώς να τη φέρετε στη ζωή σας!Θέλετε να γίνετε πιο αισιόδοξοι;

«Κανένας απαισιόδοξος δεν ανακάλυψε ποτέ το μυστικό των αστεριών ούτε ταξίδεψε σε μια άγνωστη γη» – είχε πει η Έλλεν Κέλλερ.

Έχετε ακούσει να λένε ότι οι σκέψεις μας διαμορφώνουν τη ζωή μας; Ο τρόπος που σκέφτεστε επηρεάζει την αντίληψη, τα συναισθήματα και τις πράξεις σας. Με λίγα λόγια, ο τρόπος που σκέφτεστε επηρεάζει ολόκληρη την καθημερινότητά σας και τελικά, τη ζωή σας! Γιατί, λοιπόν, να μην κάνετε τη ζωή σας πιο θετική;

Στο νέο βιωματικό σεμινάριο του Believe In You, η εισηγήτρια κα Εύη Ξυραφά αναλαμβάνει μέσα από την επαναστατική μέθοδο του νευρογλωσσικού προγραμματισμού, βιωματικές ασκήσεις και πρακτικές συμβουλές, να σας μάθει πώς να εστιάζετε στη λύση και όχι στο πρόβλημα και να φέρει στη ζωή σας περισσότερο χαμόγελο!

Θέματα Σεμιναρίου: Πώς καλλιεργείται η θετική σκέψη, ποιά είναι τα εμπόδια και πώς αντιμετωπίζονται, πώς μετατρέπονται οι αρνητικές σκέψεις σε θετικές, πώς αντιμετωπίζουμε τους αρνητικούς ανθρώπους.

Οφέλη:

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε:

  • Να μετατρέπετε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές
  • Να οριοθετείτε την επίδραση των αρνητικών ανθρώπων στη ζωή σας
  • Να χρησιμοποιείτε τη θετική σκέψη για να αντιμετωπίσετε πιο δυναμικά δυσκολίες και εμπόδια
  • Να χρησιμοποιείτε το νευρογλωσσικό προγραμματισμό προκειμένου να σκέφτεστε θετικότερα

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια κα Εύη Ξυραφά

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας, με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία! Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε θέματα Επικοινωνίας και Ομαδικότητας. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της Επικοινωνίας και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, αλλά και ως εξωτερική συνεργάτης της ΤΕΑΜ Α.Ε Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιρειών.

Σεμινάριο Believe In You:Θετική σκέψη-πώς να τη φέρετε στη ζωή σας!Πριν ένα χρόνο, μαζί με την ομάδα της από το flowmagazine.gr, ξεκίνησε το Believe In You, μία σειρά από δράσεις με σκοπό να κάνουν πράξη αυτό που λέει και το όνομά του, να κάνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα

Ώρα προσέλευσης: 17:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106128281,

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αντωνία Παπαδάκη, 6972835163

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Τιμή κάθε σεμιναρίου με Δώρο το Ημερολόγιο Στοχοθεσίας «Έργα, Στόχοι και Ημέρες»

Α) Τιμή σεμιναρίου: 20€

Β) Τιμή πακέτου 2 σεμιναρίων: 30€

Γ) Τιμή πακέτου 4 σεμιναρίων: 60€

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believe_in_you_workshops_4

Σας περιμένουμε και μέχρι τότε, μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…