Σεμινάριο Believe in You – Πώς να διαχειρίζεστε το χρόνo!

Συντάκτης: Flowmagazine

seminario_believe_in_you_pos_na_diaxeirizeste_to_xrono

Πώς να… κάνω τη ζωή μου καλύτερη;

Το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης του Believe in You με κεντρικό άξονα το «Πώς να» και σκοπό να δώσει πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις για το πώς θα φέρουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας συνεχίζεται δυναμικά! Θέμα μας αυτή τη φορά είναι το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τον πιο σημαντικό πόρο της ζωής μας, τον χρόνο!

Ειδικά στο σύγχρονο περιβάλλον, η οργάνωση του χρόνου μας μοιάζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Κι όμως, «Μέχρι να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τον χρόνο μας, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τίποτα άλλο» είχε πει ο Peter Ducker! Πράγματι, από την οργάνωση της καθημερινότητάς μας ή το πόσο χαιρόμαστε την κάθε μας μέρα μέχρι την επαγγελματική μας επιτυχία και την πραγματοποίηση των ονείρων μας, όλα τελικά έχουν να κάνουν με διαχείριση χρόνου…

Έτσι, αν σας βασανίζουν ερωτήματα όπως “πώς μπορώ να θέσω προτεραιότητες;” ή “πώς μπορώ να βρω περισσότερο χρόνο για τα πράγματα που αγαπώ;”, με χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο σεμινάριο «Πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο»!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα:

Θέματα σεμιναρίου:

  • Πώς να οργανώνουμε το χρόνο μας
  • Πώς να θέτουμε προτεραιότητες
  • Πώς να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας
  • Πώς να οργανώνουμε το χρόνο σε σχέση με τους στόχους μας
  • Πώς να οργανώνουμε τον εργασιακό μας χρόνο καλύτερα

Μεθοδολογία:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Ασκήσεις και εργαλεία διαχείρισης χρόνου
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Συζήτηση
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Όπως κάθε φορά τα σεμινάρια είναι αυτοτελή, οπότε και μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο το παραπάνω σεμινάριο. Παρ’ όλα αυτά, τα θέματα είναι μεταξύ τους αλληλένδετα και για καλύτερη αφομοίωση πάντα προτείνουμε στους συμμετέχοντες να παρακολουθούν ολόκληρο τον κύκλο.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops15

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30€ *

* Στο κόστος του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%, σύμφωνα με το νέο νόμο. Λυπούμαστε για την αλλαγή αλλά ήταν αναγκαία.

Μην ξεχνάτε πώς αν είστε ή θέλετε να γίνετε Believe in You Friends απολαμβάνετε εκπτώσεις και δώρα. Δείτε εδώ πώς και χτίστε από σήμερα την ποιότητα ζωής σας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής: 18.00-21.00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…