Σεμινάριο Believe in You: Πώς να αποκτήσετε ισορροπία εργασίας- ζωής!

Συντάκτης: Flowmagazine

Εσείς είστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που μοιράζετε τη ζωή σας ανάμεσα στην εργασία και τους άλλους σημαντικούς τομείς της;

Το να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά ανάμεσα στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και τις άλλες πτυχές της καθημερινότητάς μας δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι, όμως, απαραίτητη! Πιο συγκεκριμένα, η ισορροπία εργασίας- ζωής, όπως ονομάζεται, μπορεί να μας κάνει πιο αποδοτικούς, πιο ήρεμους και κυρίως… πιο ευτυχισμένους!

Αν νιώθετε, λοιπόν, ότι η εργασία σας απορροφά περισσότερο χρόνο και ενέργεια από όση μπορείτε να διαθέσετε αλλά δεν ξέρετε πώς μπορείτε να το αλλάξετε, τότε σας περιμένουμε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο νέο σεμινάριο του Believe in You με θέμα «Πώς να αποκτήσετε ισορροπία εργασίας- ζωής»!

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις για μία πιο ισορροπημένη καθημερινότητα και φυσικά θετικότερη ψυχολογία!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα:

 • Που βρίσκεται η προσωπική μας ισορροπία εργασίας-ζωής
 • Πώς να περιορίσουμε το άγχος για την εργασία μας
 • Πώς να διαχειριστούμε καλύτερα το χρόνο μας
 • Πώς να χαρούμε περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο μας
 • Πώς να διατηρήσουμε τη διάθεσή μας για άλλες δραστηριότητες μέσα σε μία κουραστική καθημερινότητα

Μεθοδολογία:

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Ασκήσεις
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Συζήτηση
 • Εργαλεία διαχείρισης χρόνου
 • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Όπως κάθε φορά τα σεμινάρια είναι αυτοτελή, οπότε και μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο το παραπάνω σεμινάριο . Παρ’ όλα αυτά, τα θέματα είναι μεταξύ τους αλληλένδετα και για καλύτερη αφομοίωση πάντα προτείνουμε στους συμμετέχοντες να παρακολουθούν ολόκληρους κύκλους ή ακόμα καλύτερα ολόκληρο το πρόγραμμα.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops15

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30€ *

* Στο κόστος του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%, σύμφωνα με το νέο νόμο. Λυπούμαστε για την αλλαγή αλλά ήταν αναγκαία.

Μην ξεχνάτε πώς αν είστε ή θέλετε να γίνετε Believe in You Friends απολαμβάνετε εκπτώσεις και δώρα. Εκμεταλλευτείτε την αποκλειστική προσφορά Σεπτεμβρίου που ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής: 18.00-21.00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…