Σελίδες στο Facebook για να πουλήσεις όσα δε χρειάζεσαι!

Συντάκτης: Ευρυδίκη Αγάτσα

Πολλές φορές συσσωρεύουμε στο σπίτι και, κυρίως, στη ντουλάπα μας, πράγματα τα οποία έχουμε να χρησιμοποιήσουμε χρόνια. Αντί, λοιπόν, να τα πετάξουμε γιατί να μην τα πουλήσουμε και να βγάλουμε, έτσι, ένα έξτρα χαρτζιλίκι; Αν θες να κερδίσεις χρήματα, πουλώντας τα παλιά σου πράγματα, μάζεψε όλα όσα δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσεις και δες παρακάτω μερικές σελίδες στο Facebook, όπου μπορείς να τα πουλήσεις. 

 • Μεταχειρισμένα Έπιπλα (Βρες τη σελίδα εδώ)

Στη σελίδα αυτή μπορείς να ανεβάσεις αγγελίες για οικοσκευές, έπιπλα, είδη διακόσμησης κ.ά., που θέλεις να πουλήσεις, ενώ, φυσικά, μπορείς να αγοράσεις και ό,τι θες σε προσιτές τιμές.

 • Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με όφελος (Βρες τη σελίδα εδώ)

Άλλη μία σελίδα-εγγύηση για να πουλήσεις το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο ή να αγοράσεις κάποιο έως και 35% φθηνότερα, σε πολύ καλή κατάσταση, και να γλυτώσεις, έτσι, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

 • (ΒΙΒΛΙΑ) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ   (Βρες την ομάδα εδώ)

Μία ομάδα για βιβλιόφιλους ή μη, στην οποία μπορείς να πουλήσεις οποιοδήποτε βιβλίο δεν χρειάζεσαι, πια, να αγοράσεις βιβλία που θέλεις, σε πολύ καλές τιμές ή να ανταλλάξεις βιβλία με άλλα άτομα. 

 • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ VIDEO GAMES Ανταλλάσω/Πουλάω/Χαρίζω (Βρες την ομάδα εδώ)

Η ομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ξεθάψεις παλιά, ή καινούργια, video games, κονσόλες ή περιφερειακά υπολογιστή που δεν χρειάζεσαι, πια, και να τα πουλήσεις. Μπορείς, φυσικά, και να αγοράσεις, να ανταλλάξεις ή ακόμα και να χαρίσεις, αν θέλεις. 

 • Μεταχειρισμένα μουσικά όργανα και εξοπλισμός (Βρες την ομάδα εδώ)

Αν έχεις κάποιο μουσικό όργανο ή μουσικό και ηχητικό εξοπλισμό που δεν χρειάζεσαι ή θες να αγοράσεις, τσέκαρε αυτήν την ομάδα. 

 • ΠΟΥΛΑΩ – ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ – ΧΑΡΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Νο1 (Βρες την ομάδα εδώ)

Αν θέλεις μία, γενικής φύσεως, ομάδα για να πουλήσεις διαφόρων ειδών αντικείμενα, χωρίς περιορισμούς, αυτή η ομάδα είναι για σένα. Μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε, παλιό ή καινούργιο, που δε χρησιμοποιείς, να αγοράσεις, να ανταλλάξεις ή και να χαρίσεις σε κάποιον που το έχει ανάγκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρίστε και δώστε αγάπη


 • Σαν καινούργια από (Δεύτερο χέρι) (Βρες την ομάδα εδώ)

Άλλη μία ομάδα για να πουλήσετε ή να αγοράσετε οτιδήποτε θέλετε.  

 • Marketplace (Θα το βρεις εδώ)

Σίγουρα, αν έχεις λογαριασμό στο Facebook, θα έχει πέσει το μάτι σου στο Marketplace. Είναι, ουσιαστικά, ένας χώρος στον οποίο μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις, κυριολεκτικά, τα πάντα. Από σπίτια ή διαμερίσματα, μέχρι ρούχα, αυτοκίνητα, είδη σπιτιού και πολλά άλλα. 

 • Μεταχειρισμένα Φωτογραφικά Είδη (Βρες την ομάδα εδώ)

Στην ομάδα αυτή μπορείς να ενημερώνεσαι για διαθέσιμο μεταχειρισμένο φωτογραφικό εξοπλισμό ή να πουλήσεις φωτογραφικό εξοπλισμό που δεν χρειάζεσαι.

 • ΠΟΥΛΑΩ – ΑΓΟΡΑΖΩ (Βρες την ομάδα εδώ)

Μία ομάδα με χιλιάδες μέλη που πουλάνε και αγοράζουν, επομένως έχεις καλές πιθανότητες να πουλήσεις κάτι δικό σου ή να βρεις κάτι που έχεις ανάγκη, σε καλή τιμή.

 • Πουλάω ρουχα, μπιζου και αλλα (Βρες την ομάδα εδώ), ΑΓΟΡΑΖΩ-ΠΟΥΛΑΩ ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα προϊοντα ομορφιάς και υγείας (Βρες την ομάδα εδώ), Μεταχειρισμένα Ρούχα/Παπούτσια (Βρες την ομάδα εδώ)

Τρεις ομάδες για να πουλήσεις ή να αγοράσεις ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς και πολλά άλλα.

Όπως βλέπεις, υπάρχουν άπειρες σελίδες ή ομάδες για να πουλήσεις ό,τι δε χρειάζεσαι και, αν ψάξεις, θα βρεις και πολλά περισσότερα. Να έχεις μόνο στο νου σου ότι πολλές από αυτές τις ομάδες, λειτουργούν με κανόνες, επομένως, οφείλεις να δείχνεις μία σοβαρότητα, όταν πουλάς κάτι, να παρουσιάζεις το προϊόν σου σωστά και να σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. 

Καλές πωλήσεις!

Συντάκτης: Ευρυδίκη Αγάτσα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.