Σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσετε

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Το Netflix βρίθει από σειρές παντός περιεχομένου. Δείτε ποιες από τις σειρές δεν πρέπει να χάσετε!

Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι σίγουρα σημαντικός για την ψυχολογία μας. Επίσης σημαντικό για την καλή μας υγεία είναι να περνάμε χρόνο κάνοντας πράγματα τα οποία μας αρέσουν και μας ξεκουράζουν. Για αρκετούς ανθρώπους ξεκούραση σημαίνει Netflix. Δείτε λοιπόν μερικές από τις σειρές που δεν πρέπει να χάσετε αν σας αρέσει να παρακολουθείτε  Netflix.

Σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσετε

Queens Gambit

Η σειρά «Queens Gambit» είναι αφιερωμένη σε μια γυναίκα παίκτρια σκακιού, η οποία έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τις διακρίσεις και το κακό κλίμα της εποχής της και έναν από τους πιο γνωστούς σκακιστές της εποχής της συμπεριλαμβανομένων και Σοβιετικών παικτών. Η σειρά μας κάνει μια περιήγηση μέσα από την ζωή της  και την άνοδο της στην πρώτη θέση που την κατέστησαν την καλύτερη σκακίστρια ολόκληρης της Αμερικής. Πρωταγωνιστεί η Anna Taylor Joy η οποία έχει κερδίσει βραβείο χρυσής σφαίρας για την υποκριτική της στην ταινία «Έμα».


Διαβάστε Επίσης: 10 Πρωτότυπες σειρές του Netflix που αξίζει να δούμε


Σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσετε

I am a stalker

Αποτελεί μια σειρά ντοκιμαντέρ με μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα stalking αλλά και των ιδίων των θυτών τους. Το  stalking στην ουσία πρόκειται για μια  άρρωστη μορφή παρακολούθησης που έχει ως κύριο σκοπό του να κάνει το θύμα να έχει την ανασφάλεια ότι συνεχώς κάθε κίνησή του παρακολουθείται. Συνοδεύεται από αρκετές εισβολές μέσα στην οικεία του θύματος, βία ψυχολογική, λεκτική και σωματική και αρκετές φορές μπορεί να φτάσει μέχρι και τον θάνατο ή και τον τραυματισμό του θύματος. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν κυριολεκτικά.

Σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσετε

Sex Education

Ταμπού πάνω στο σεξ; Όχι σε αυτήν την σειρά. Μια παρέα εφήβων νικάει αι αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα σεξουαλικής φύσεως στο σχολείο τους με αντίτιμο μερικά χρήματα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία οι τρεις φίλοι δένονται τόσο σαν φίλοι και τελικά στο τέλος και ως εραστές. Μέσα όμως από την αλληλεπίδρασή τους με άλλους χαρακτήρες και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μπορείτε να δείτε όλες τις απορίες και τις δυσκολίες τις οποίες ένας έφηβος μπορεί να αντιμετωπίσει κατά την εφηβεία  του.


Διαβάστε Επίσης: 5 Αστυνομικές Σειρές αντίστοιχες του αγαπημένου “Έτερος Εγώ” στο Netflix!


Σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσετε

Mindhunter

Σειρά μυστηρίου με υπόθεση που υπόσχεται να σας καθηλώσει. Δύο Αμερικανοί ντεντέκτιβ προσπαθούν να σκιαγραφήσουν τους χαρακτήρες και τις ψυχολογικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έκαναν εγκλήματα μερικοί από τους πιο διαβόητους εγκληματίες όλης της Αμερικανικής ενδοχώρας. Το εγχείρημα γίνεται με την ελπίδα ότι μπορούν να προβλέψουν και να κατηγοριοποιήσουν τους δολοφόνους ανάλογα με το ψυχολογικό τους προφίλ διευκολύνοντας τις μελλοντικές έρευνες. Όταν όμως χρειάζεται να αντιμετωπίσουν την υπόθεση ενός πραγματικού serial killer  και να βρουν τον εγκληματία  καλούνται να αποδείξουν την πραγματική δύναμη της επιστήμης τους και την αποτελεσματικότητα των ερευνών τους.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.