Σε δημοπρασία φιλανθρωπίας τσάντες διαφόρων celebrities!

Συντάκτης: Κατερίνα Βορβή

Με φιλανθρωπικές ευαισθησίες διάφορες διάσημες προσωπικότητες βγάζουν «στο σφυρί» τις… επώνυμες τσάντες τους σε online δημοπρασία, στην ιστοσελίδα του Save the Children, από τις 24 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, celebrities, μεγάλες εταιρείες μόδας και σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν ανθρώπινο και πραγματικό νόημα στα όμορφα αξεσουάρ… τις τσάντες.

Με τίτλο λοιπόν «Μία τσάντα για να σωθεί μια ζωή» τη δημοπρασία αυτή στηρίζουν, όχι μόνο διάσημοι με από τον χώρο της υποκριτικής ή του μόντελινγκ, όπως οι Georgia May Jagger, Kristen McMenamy, Jorgie Porter, Julia Restoin Roitfeld, Sienna Miller, Tilda Swinton, αλλά και η Samantha Cameron, σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού David Cameron.

Στην δημοπρασία θα πωληθούν τσάντες από σχεδιαστές όπως: Christian Louboutin, Mulberry, Jimmy Choo, Miu Miu, Prada και Smythson. Η τιμής εκκίνησης για την κάθε μία διάσημη τσάντα θα ξεκινήσει από το ¼ της λιανικής της τιμής. Celebrities που ήδη έχουν δωρίσει τις τσάντες τους για τον συγκεκριμένο σκοπό, εύχονται κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας να ανέβουν οι… προσφορές. Με αυτό τον τρόπο θα μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια όλων.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate Redman, από τον οργανισμό Save the Children «σε όλον τον κόσμο, μαίες και νοσοκόμες χρησιμοποιούν τσάντες για να μεταφέρουν ζωτικής σημασίας φάρμακα στα παιδιά, για να τα προστατέψουν από θανατηφόρες ασθένειες. Αυτές οι τσάντες έχουν σώζει ζωές. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η δική σας».

Η δημοπρασία θα συνεχιστεί ζωντανά από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, στο eBay.

Συντάκτης: Κατερίνα Βορβή,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.