Ρομαντικοί τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Η πρόταση γάμου είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού. Προσφέρει χαρά, έκπληξη, συγκίνηση και φυσικά πληρότητα και στους δύο εφόσον γίνει δεκτή. Αν θέλετε να προσφέρετε στην αγαπημένη σας μια αξιομνημόνευτη εμπειρία από την πρόταση γάμου που θα της κάνετε, μη διστάσετε να πρωτοτυπήσετε. Κλέψτε ιδέες και βρείτε το δικό σας τρόπο για να πείτε «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;».

Επιλέξτε ένα αγαπημένο μέρος. Ένα μέρος που θα έχει προσωπική σημασία και για τους δυο. Ζητήστε από κάποιον φίλο σας η συγγενή σας να σας τραβήξει με κάμερα την ώρα που θα της κάνετε την πρόταση.

Προσλάβετε μία μπάντα. Μπορείτε όταν βρείτε ένα ρομαντικό σημείο να καλέσετε μια μπάντα ή μια χορωδία για να εμφανιστούν την κατάλληλη στιγμή. Το κομμάτι που θα διαλέξετε να πουν να είναι από τα αγαπημένα σας.

Συνεννοηθείτε με έναν ζωγράφο. Εκεί που θα περπατάτε ανέμελοι θα πετύχετε τυχαία έναν περιπλανώμενο ζωγράφο, θα της ζητήσετε να σας ζωγραφίσει και αφού δεχτεί, ο ζωγράφος θα έχει κάνει αυτό που του είχατε ζητήσει, την ζωγραφιά σας και από κάτω «θέλεις να με παντρευτείς;;».

Πηγαίνετέ την σε ενυδρείο. Ζητήστε από τους δύτες στο τέλος της παράστασης να γράψουν σε μια αδιάβροχη πινακίδα την πρότασή σας.

Το λεγόμενο κυνήγι θησαυρού. Με διάφορα σημειώματα οδηγήστε την αγαπημένη σας σε μία περιπέτεια να ανακαλύψει αυτό που της ετοιμάζετε. Ξεκινήστε από το σπίτι και συνεχίστε με διάφορα αγαπημένα μέρη.

Ενημερώστε τον Dj. Αφού την έχετε πάει για ποτό σε κάποιο κλαμπ ζητήστε από τον dj την ώρα που θα κάνετε την πρόταση να κλείσει την μουσική και αμέσως μετά την πρόταση γάμου να βάλει το αγαπημένο σας τραγούδι και να το χορέψετε στην πίστα.

Επικοινωνήστε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Με μία εφημερίδα ίσως που θα έγραφε τα στοιχεία σας και την πρότασή σας ή κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό που ξέρετε ότι τον ακούει να ανακοίνωναν την στιγμή που θέλατε μαζί με το τραγούδι που επιθυμείτε.

Απόδραση για δύο. Πηγαίντε την στο μέρος που πάντα ήθελε να πάει και ετοιμάστε ένα δωμάτιο έκπληξη με λουλούδια, μουσική και ζητήστε της να σας παντρευτεί.

Ρομαντικό πικνίκ. Ετοιμάστε της ένα ρομαντικό πικνίκ με κεριά, μουσική, λουλούδια, σε μία παραλία ή σε κάποιο δάσος στην φύση. Φυσικά αφού της έχετε κλείσει τα μάτια και την οδηγείτε εκεί που θέλετε εσείς.

Στο σπίτι με κεριά. Αφού έχετε κλείσει όλα τα φώτα στο σπίτι φτιάξτε με κεριά μία διαδρομή που θα οδηγεί σε έναν κύκλο κεριών και μέσα θα είναι το δαχτυλίδι.

Αναμνήσεις σε μία κόκκινη κορδέλα. Δέστε μία κόκκινη κορδέλα βελούδο από το ένα μέρος του σπιτιού σας στο άλλο και κολλήστε σημειώσεις και φωτογραφίες τις καλύτερες στιγμές στην ζωή σας και περιμένετε στο τέλος με το δαχτυλίδι.

Πολυτελές γεύμα στο σπίτι. Προσλάβετε ένα μάγειρα για να σας ετοιμάσει το καλύτερο φαγητό ή μόνοι σας αν τα καταφέρνετε για να περάσετε μία ρομαντική βραδιά. Στο επιδόρπιο κάντε την πρότασή σας.

Μια νύχτα με φεγγάρι. Οι γυναίκες λατρεύουν τα αστέρια και το φεγγάρι, οπότε βρείτε το κατάλληλο σημείο που θα φαίνονται όλα υπέροχα και κάντε την στιγμή μοναδική.

Γενέθλια. Την ημέρα των γενεθλίων της σχεδιάστε ένα πάρτι έκπληξη με όλους τους συγγενείς και φίλους. Το πραγματικό σοκ θα είναι όταν εσείς θα της προτείνετε να σας παντρευτεί.

Πρόταση με βεγγαλικά. Συνεννοηθείτε με έναν επαγγελματία να δημιουργήσει ένα προσωπικό μήνυμα που να λέει «παντρέψου με».

Συμβουλή: Μπορεί να κουραστείτε και να αγχωθείτε μέχρι να ετοιμάσετε αυτήν την διαδικασία αλλά κοιτάξτε να το απολαύσετε, γιατί είναι και για τους δύο μια ανάμνηση σημαντική.

Να θυμάστε κάθε πρόταση θα είναι μοναδική αν βάλετε όλα τα στοιχεία της σχέσης σας.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr