“Rejuvance”: Η πρωτοτυπία στο φυσικό Face Lift

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Το πρόσωπο είναι ο καθρέπτης των εκφράσεων και της ψυχολογίας μας… και το “rejuvance” δίνει τη λύση στη φυσική λάμψη και ομορφιά του! Όταν οι ρυτίδες αρχίζουν να μονιμοποιούνται και οι μύες του προσώπου συσπούνται περισσότερο, τότε η ασυμμετρία γίνεται ιδιαίτερα αισθητή. Το “rejuvance” αποτελεί τη φυσική τεχνική μαλάξεων που χαρακτηρίζεται ως ένα lifting του προσώπου χωρίς κρέμες και ορούς. Η συγκεκριμένη θεραπεία πρωτοεμφανίστηκε στην Αγγλία και την Γερμανία πριν 30 χρόνια και αναπτύσσεται ραγδαία στην Ελλάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια…

Η τεχνική εφαρμογή του “Rejuvance”

Πρόκειται για μια καινοτομία «μη χειρουργικού λίφτινγκ», η οποία στηρίζεται σε ειδικές μαλάξεις που στοχεύουν στο να φέρουν την ισορροπία στις εκφράσεις του προσώπου. Συνδυάζει τεχνικές “shiatsu” και μασάζ στο πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό και την πλάτη και θεωρείται ιδανικό για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Προτιμάται κυρίως κατά 90% από γυναίκες, ηλικίας από 35 έως 60 χρονών, ενώ οι περισσότεροι άντρες το προτιμούν λόγω της συμβολής του στην καταπολέμηση των πονοκεφάλων, των αϋπνιών και του πόνου στον αυχένα. Με κύριο άξονα το μέτωπο, τα μάτια, τα μάγουλα και το σαγόνι αποτελεί μια εναλλακτική θεραπεία που μπορεί να αναζωογονήσει πλήρως την επιφάνεια το προσώπου μας.

Η κύρια δράση του πραγματοποιείται με τις άκρες των δακτύλων και τις κάθετες-οριζόντιες κινήσεις που απομακρύνουν την ένταση και τις τοξίνες των λεμφικών πόρων, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνουν τους μύες. Αρχικά, η τεχνική ενεργεί όπως το «κέντημα» αφού με τις ανάλογες κινήσεις, συγκεντρώνει τις τοξίνες προς τα κάτω και στη συνέχεια τις απελευθερώνει πάνω από το κεφάλι. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, οι κινήσεις των δαχτύλων γυμνάζουν κάθε μυ του προσώπου, ώστε να καταπολεμήσουν κάθε σφίξιμο ή πτώση των μυών.

Στη συνέχεια, η τρίτη συνεδρία αφορά τα μάτια και τη μείωση των μαύρων κύκλων και του στρες. Παράλληλα, η τέταρτη ασχολείται με τη χαλάρωση των μυών της γνάθου και την ανόρθωση των χειλιών, ενώ κατευθύνεται προς το στέρνο και πετυχαίνει την ανόρθωση του στήθους κατά 2-4 χιλιοστά. Τέλος η πέμπτη συνεδρία κατευθύνεται σε όλο το πρόσωπο και τα ζυγωματικά. Ανάλογα με τη διάγνωση των αναγκών, τα αποτελέσματα του μασάζ φαίνονται 2-3 ώρες μετά τη συνεδρία.

Τα οφέλη του “Rejuvance”

Μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το “rejuvance” λειτουργεί ως ένα αναζωογονητικό και ενυδατικό μέσο που μετατρέπει σε πεντακάθαρη την όψη του προσώπου. Με τις επόμενες συνεδρίες, η τεχνική καταπολεμά κάθε πόνο που εντοπίζεται από το μέτωπο ως τον αυχένα, αφού ηρεμεί όλους τους μυϊκούς σπασμούς του σβέρκου και καταπολεμά τις ημικρανίες. Παράλληλα, αν αναλογιστούμε ότι όλες οι απολήξεις των νεύρων καταλήγουν στο κεφάλι, κατανοούμε ότι όλο το υπόλοιπο σώμα δέχεται τα οφέλη του…

Ειδικότερα:

  • Επιδιορθώνεται και ανορθώνεται φυσικά η επιδερμίδα
  • Διευκολύνεται η αναπνοή και βοηθά τα ήπια καταθλιπτικά σύνδρομα
  • Μειώνει τον πόνο στο σαγόνι, το διανοητικό άγχος και το καθημερινό stress
  • Αναζωογονεί τις ουλές του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες και κάνει συμμετρικό το πρόσωπο
  • Ελαττώνει την ακμή και ρυθμίζει τα ψυχοσυναισθηματικά στοιχεία
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος του προσώπου
  • Αντιμετωπίζει τις “σακούλες” κάτω από τα μάτια και δίνει λάμψη

Οι συνεδρίες και το κόστος

Η θεραπεία του “rejuvance” πραγματοποιείται μέσα σε 6 συνεδρίες 60 λεπτών, μια κάθε εβδομάδα είτε κατ’ οίκον είτε σε spa και ινστιτούτα αισθητικής, που στελεχώνονται από εξειδικευμένα άτομα. Μετά τη θεραπεία, ιδανική θεωρείται η συντήρηση μια φορά το μήνα, ώστε να ενισχυθούν τα αποτελέσματά της στο έπακρον. Πρόκειται για συνεδρίες που λειτουργούν ως συμπληρωματικές εφαρμογές της κλασσικής ιατρικής και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε είδος ομοιοπαθητικής. Όσον αφορά το κόστος, πρέπει να αναφερθεί ότι κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των συνεδριών. Το κόστος κάθε συνεδρίας ορίζεται περίπου από τα 45 έως τα 60 ευρώ.

Ευχαριστούμε το “Alabaster Spa” στο Περιστέρι που μας μύησε στην τεχνική του “Rejuvance”.

ALABASTER SPA & BEAUTY

Το ALABASTER SPA & BEAUTY είναι ένα σύγχρονο city spa, ένας χώρος ευεξίας, υγείας, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ομορφιάς, μια όαση στην καρδιά του Περιστερίου που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, θεραπείας και ομορφιάς από επαγγελματίες θεραπευτές και αισθητικούς στις καλύτερες τιμές! Είναι βασισμένο στις Αρχές Λειτουργίας των Ασκληπιείων της Αρχαίας Ελλάδας, προσφέροντας απόλυτα θεραπευτικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Ενδεικτικά προσφέρονται: Λουτροθεραπεία με αιθέρια έλαια, Hammam, Sauna, Season Shower, Χρωματοθεραπεία, Κρυσταλοθεραπεία, Σουηδικό Mασάζ, Βack&Neck, Hot Stone Massage, αναζωογόνηση προσώπου, ανακούφιση μυϊκών πόνων.
Διεύθυνση: Κνωσού 6, 12134 Περιστέρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 5738171
Web: www.alabasterspa.gr – Email: info@alabasterspa.gr

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.