Ενδιαφέροντα sites για ποιότητα ζωής

Συντάκτης: Flowmagazine

Πηγή οξυγόνου… στο σπίτι σας

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας, μικρό παράδεισο στο μπαλκόνι σας; Να εξασφαλίσετε σκίαση και δροσιά στο χώρο που ζείτε;
Αν ναι, τότε επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.anthokalliergeia.gr. Μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού περιοδικού «Ανθοκαλλιέργεια και Κηποτεχνία» θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα όμορφο, υγιές και ποιοτικό περιβάλλον στο χώρο σας. Αν είστε και λάτρεις της ανθοκομίας, θα ενημερωθείτε από ένα πλούσιο υλικό άρθρων από Ελλάδα και εξωτερικό.


Προσφορές μέχρι και 90%!

Ποιος σας είπε ότι η οικονομική κρίση μπορεί να σας στερήσει μικρές ή ακόμη και μεγάλες πολυτέλειες; Η ιστοσελίδα www.goldendeals.gr δημιουργήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μην αισθανθείτε ότι σας λείπει τίποτα!
Το goldendeals.gr βρίσκει για εσάς και παρουσιάζει προσφορές από 50 μέχρι και 90%, σε προϊόντα, υπηρεσίες, εστιατόρια, καφέ αλλά και σε πολλές άλλες απολαύσεις. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο site και να τις… προλάβετε!

Για την «ασφάλεια» των διακοπών

Επειδή ο Σεπτέμβριος δεν είναι απαραίτητα ο μήνας που τελειώνουν οι διακοπές, αλλά για αρκετούς ο μήνας που ξεκινούν, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.saferinternet.gr.
Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου παρουσιάζει, σε όσους συνηθίζουν να κλείνουν εισιτήρια και δωμάτια μέσω Internet, συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουν και τι να αποφεύγουν. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα για μια ασφαλή διαδικτυακή συναλλαγή είναι να προσέξετε η ιστοσελίδα στην οποία θα πραγματοποιηθεί να ξεκινάει με https:// και όχι http://. Το s σημαίνει «secure», δηλαδή ασφαλές.

Μειώστε τα έξοδα για τη βενζίνη

Σε δύσκολους καιρούς και με το θέμα της μετακίνησής μας να αποτελεί βασική ανάγκη της καθημερινότητάς μας, το site www.roadsharing.com δημιουργήθηκε για να προωθήσει το «μοίρασμα των διαδρομών». Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα του παροτρύνει τους κατοίκους του πλανήτη να γίνουν συνεπιβάτες ενός αυτοκινήτου και να μοιράζονται έτσι τα έξοδα της βενζίνης, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον αφού θα παράγονται λιγότεροι ρύποι.
Το μοίρασμα των διαδρομών μπορεί να γίνεται είτε για μικρές αποστάσεις είτε για μεγάλες, όπως ταξίδια στην Ευρώπη. Αρκεί μια απλή εγγραφή στο site, μια δήλωση για την κατοχή αυτοκινήτου ή ότι επιθυμείτε να γίνετε συνεπιβάτης και… καλές διαδρομές!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…