Πώς να στενέψεις εύκολα το τζιν παντελόνι σου σε 10 λεπτά

Συντάκτης: Ελένη Ανδρικοπούλου

Αγόρασες, επιτέλους, το ονειρεμένο τζιν που ήθελες καιρό και σου είναι μεγάλο; Μην πανικοβάλλεσαι. Υπάρχει λύση να το φέρεις στα μέτρα σου.

Εν μέσω lockdown οι online αγορές αυξάνονται κατά κόρον, αφού δεν έχουμε κι άλλη επιλογή, με τα φυσικά καταστήματα κλειστά. Και, μολονότι, το να αγοράσεις ρούχα από ένα e-shop είναι γρήγορο, εύκολο και πρακτικό, ενδέχεται, πολλές φορές, να μην έχεις επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος, με αποτέλεσμα να σου είναι μεγάλα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε συμβουλές πριν αγοράσετε online


Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση που αγόρασες ένα τζιν παντελόνι, και, όταν το δοκίμασες, αντιλήφθηκες ότι σου είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο, μιας και το κάθε brand έχει το δικό του μεγεθολόγιο, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο, όπως έκανα κι εγώ, μετά από μια πρόσφατη αγορά που πραγματοποίησα.

Πάμε να δούμε το σχετικό βίντεο:

 

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και διαρκεί μόλις 10 λεπτάκια, ενώ θα χρειαστείς μονάχα τρία απλά πράγματα, που σίγουρα έχεις: ένα στυλό, μία βελόνα και κλωστή.

Συντάκτης: Ελένη Ανδρικοπούλου,

Influence:

Αγαπώ τη μόδα, τρελαίνομαι για καθετί που σχετίζεται με τον χώρο αυτό, τους μεγάλους οίκους, μεταξύ άλλων Versace, Gucci, Fendi, και τις πρωτεύουσες της μόδας…