Πώς να γίνετε ελκυστικοί στις γυναίκες

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Το φλερτ για αρκετούς άνδρες δεν είναι εύκολη υπόθεση μια και αρκετοί εξ αυτών δεν γνωρίζουν τι γοητεύει τις γυναίκες. Ήρθε η ώρα να πάρετε ιδέες!

Οι ερωτικές σχέσεις είναι σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αρκετούς άνδρες το φλερτ αποτελεί πραγματικό γρίφο μια και αρκετές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουν  τι έλκει το άλλο φύλο και τι όχι.

Ψηλά το πηγούνι!

Φυσικά δεν εννοούμε να είναι τόσο ψηλά ώστε να κοιτάμε τον ουρανό, αλλά είναι σημαντικό να κοιτάμε την γυναίκα ευθεία στα μάτια της με ελαφρώς ανασηκωμένο το πηγούνι μας. Μια έρευνα το 2011 έδειξε ότι ανάμεσα σε άνδρες οι οποίοι είχανε το πηγούνι ελαφρώς ανασηκωμένο κατά την επαφή τους με τις γυναίκες,   εξέπεμπαν  αυτοπεποίθηση, δύναμη και έδειχναν πιο όμορφοι. Το αντίθετο συμβαίνει όταν κοιτάμε προς τα κάτω:  αυτό δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση ή ότι  κάτι πάει λάθος με εμάς.  

Να είμαστε εκφραστικοί

Είναι σημαντικό να δείξουμε στη γυναίκα ότι δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μα. Είναι σημαντικό να ελέγχουμε τις κινήσεις των χεριών μας και  την γλώσσα του σώματος την ώρα που μιλάμε.  Γενικότερα ο φόβος στην επαφή με μια γυναίκα δεν έχει θέση. Απλά   αφήστε τον πραγματικό σας εαυτό να βγει προς τα έξω.

Πώς να γίνετε ελκυστικοί στις γυναίκες

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στην πρώτη επαφή και στη διατήρηση της ερωτικής έλξης. Είναι λοιπόν σημαντικό για  μια γυναίκα να της δείξουμε ότι φροντίζουμε την εμφάνισή μας. Τα καθαρά παπούτσια, το όμορφο  και σωστό ντύσιμο για κάθε περίσταση, όπως και το περιποιημένο κούρεμα, είναι όλα σημάδια άψογης εμφάνισης. Όμως ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι να έχουμε ένα προσωπικό άρωμα το οποίο να μας κάνει ξεχωριστούς.  

Επιπλέον όταν μυρίζουμε όμορφα, μελέτες έχουν δείξει ότι ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας και άρα νιώθουμε  πιο άνετα ακόμα και αν εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε ή δεν μυρίζουμε το άρωμά μας.   

Περηφάνεια χωρίς προκατάληψη

Το 2011 σε ένα πανεπιστήμιο της British Columbia, παρατήρησαν την επίδραση των εκφράσεων του προσώπου του άνδρα και το αποτέλεσμά της στο γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα μελετήθηκαν τέσσερις εκφράσεις, του περήφανου, του χαρούμενου, του ουδέτερου και του ντροπαλού. Η πιο γοητευτική για το γυναικείο φύλο ήτανε με διαφορά εκείνη του περήφανου άνδρα και μετά ακολουθούσε του ντροπαλού. Η χειρότερη από όλες ήτανε εκείνη του χαρούμενου.   

Πώς να γίνετε ελκυστικοί στις γυναίκες

Ξυριστείτε ελεύθερα!

Σύμφωνα με έρευνες το πιο ελκυστικό ξύρισμα για τις γυναίκες, είναι το μισοξυρισμένο look. Εδώ να διευκρινίσουμε ότι  παίζει ρόλο η προσωπική άποψη, μια και αρκετές γυναίκες επιλέγουν συντρόφους με μούσι ή εντελώς ξυρισμένο look. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι πιο ελκυστικοί άνδρες σύμφωνα με τα στατιστικά, εκείνοι που έχουν κοντό μούσι. Ασυναίσθητα τους δίνει την αίσθηση ενός δυναμικού, γυμνασμένου και γεμάτου αυτοπεποίθηση άνδρα. Συνεπώς αν θέλετε  να έχετε περισσότερες πιθανότητες, ξέρετε τι να κάνετε!

Ευγένεια και απλότητα

Το καλό παιδί κερδίζει το κορίτσι. Το ότι οι γυναίκες έχουν μια τάση προς τα «κακά παιδιά» είναι απλά ένας μύθος. Οι περισσότερες γυναίκες  θέλουν έναν άνδρα να τις προσέχει και κυρίως να τους απευθύνεται και να τους μιλάει με τον πλέον ευγενικό τρόπο. Το να κάνεις ένα κοπλιμέντο δεν είναι κακό ή το να πας να την πάρεις από το σπίτι της με το αυτοκίνητο. Μην το παρακάνεις όμως γιατί το friend zone  σε περιμένει στην γωνία. Θέλεις να είσαι εραστής της και όχι βοηθός, συνεργάτης ή φίλος της. Οπότε ένα κοπλιμέντο   ή μια  καλή χειρονομία είναι αρκετά,  για να της δείξεις την καλή σου φύση.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.