Πυροσβέστες σκάβουν για 30 λεπτά για να διασώσουν σκυλάκι

Συντάκτης: Ελένη Παπαστεργίου

Είναι σύνηθες οι πυροσβέστες να καλούνται για να κατεβάσουν από δέντρα ανήσυχες γάτες, που το περιπετειώδες πνεύμα και το κυνηγετικό ένστικτό τους τις οδηγούν τόσο ψηλά, ώστε μετά δυσκολεύονται να κατέβουν. Ένα διαφορετικό περιστατικό, αυτήν τη φορά με σκύλο, έλαβε χώρα στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Ο σταθμός της Πυροσβεστικής Great Hill Hose Co. ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε σε έκκληση για διάσωση ζώου λίγο μετά τις 11:00 μ.μ. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο που τους υποδείχθηκε και βρήκαν ένα μικρό σκυλί εγκλωβισμένο κάτω από τη βεράντα ενός σπιτιού. Το σκυλάκι είχε τρέξει κάτω από τη βεράντα φορώντας το λουρί του, το οποίο σκάλωσε σε κάποιο σημείο παγιδεύοντάς το.

Απαιτήθηκε σκάψιμο για περίπου μισή ώρα, μέχρι οι πυροσβέστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο σημείο όπου βρισκόταν το ζώο, να κατορθώσουν να το απεγκλωβίσουν και να το επιστρέψουν, ευτυχώς σώο και αβλαβές, στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: sunnyskyz.com

Συντάκτης: Ελένη Παπαστεργίου,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σπουδάστρια του τμήματος ‘Δημοσιογραφίας-Συντακτών και Ρεπόρτερ’…