Ψυχολογικό τεστ: Αυτό που βλέπεις πρώτο στην εικόνα σου αποκαλύπτει τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς

Συντάκτης: Flowmagazine

Λατρεύουμε τις εικόνες-οπτικές ψευδαισθήσεις γιατί είναι διασκεδαστικές. Ταυτόχρονα τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα μας που ίσως δεν είχαμε σκεφτεί καν. Το παρακάτω τεστ αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα μας και όσα μας τραβούν περισσότερο στον άλλον όταν ερωτευόμαστε.
Τα ψυχολογικά τεστ, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και οι εικόνες που παρατηρούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, μαρτυρούν πολλά για την προσωπικότητά μας αλλά και για το πώς είμαστε στις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που είναι στη ζωή μας.

Η παρακάτω εικόνα από τον Oleg Shupliak αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά στοιχεία, καθένα από τα οποία είναι ικανό να πει πολλά για τα συναισθηματικά μας και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε σε μια σχέση. Αυτό που βλέπετε πρώτο στην παρακάτω εικόνα, αποκαλύπτει συγκεκριμένα τι σας έλκει περισσότερο όταν ερωτεύεστε.

Τι βλέπετε πρώτο;

1. Μια μασκοφορεμένη γυναίκα

Αυτό που θεωρείτε πιο ελκυστικό στον άλλον, είναι το κυνήγι. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε περισσότερο τις πρώτες μέρες που βγαίνετε με κάποιον προτού η σχέση γίνει σοβαρή κι επίσημη. Ωστόσο, η αγάπη μπορεί να είναι πολύ πιο βαθιά από τα πρώτα ενθουσιώδη συναισθήματα στα οποία δίνετε όλη σας τη βαρύτητα.

2. Το ζευγάρι

Αν είδατε πρώτα ένα ζευγάρι, αυτό σημαίνει ότι όταν ερωτεύεστε, έλκεστε περισσότερο από την ασφάλεια. Μπορεί να θέλετε να δείχνετε cool και single τον πρώτο καιρό στη σχέση σας αλλά αυτό που έχετε ανάγκη στα αλήθεια, είναι να χτίσετε μια σχέση ζωής. Όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε!

3. Μια άδεια βάρκα

Όταν ερωτεύεστε, έλκεστε από το άγνωστο. Σας αρέσουν τα δύσκολα και οι περιπέτειες και αυτό είναι που σας ιντριγκάρει περισσότερο σε μια νέα σχέση ακόμη κι αν ενέχει κινδύνους. Σας αρέσουν τα ρίσκα και ζείτε μακριά από το comfort zone σας.

4. Έναν βαρκάρη

Αν είδατε πρώτα τον βαρκάρη, σύμφωνα με το www.awakengr.com σημαίνει ότι το άτομο με το οποίο θα μπείτε σε σχέση, θέλετε να πάρει μακριά όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Θέλετε να βγάλει προς τα έξω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας αλλά είναι σημαντικό να ξέρετε ότι μόνο εσείς θα μπορέσετε να ανακαλύψετε την καλύτερη version σας.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…