Ψυχολογικό τεστ: Η έρημος και τα ζώα – Το τεστ που θα σου δείξει τις κρυφές πτυχές σου

Συντάκτης: Flowmagazine

Το ψυχολογικό τεστ με την έρημο και τα ζώα θα σου αποκαλύψει τις προτεραιότητες που έχεις  στην ζωή σου και τι θα θυσιάζεις πρώτο. Κάθε ζώο που αναγκάζεσαι να αφήσεις πίσω στο τεστ, έχει κι από έναν συμβολισμό. Πάμε να ανακαλύψουμε τι κρύβουν για την προσωπικότητα μας αυτοί οι συμβολισμοί;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό έρχεται να αποκαλύψει πολλά για το τι τελικά θυσιάζεις πρώτο στη ζωή αλλά και ποιο πράγμα έχει τη μεγαλύτερη αξία για σένα. Ταξιδεύεις μέσα στην έρημο για μέρες, η εξάντληση πλησιάζει και το νερό τελειώνει.

Έχεις μαζί σου τα 5 παρακάτω ζώα:

– Μια αγελάδα

– Ένα λιοντάρι

– Έναν πίθηκο

– Ένα άλογο

– Μια κατσίκα

Το νερό λιγοστεύει και σίγουρα δεν είναι αρκετό για σένα και για όλα τα ζώα. Αν ξεμείνεις από νερό, θα πεθάνετε όλοι στην έρημο. Καταλαβαίνεις ότι αν θες όλοι να καταφέρετε να βγείτε από την έρημο, θα πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση. Πρέπει να αφήσεις ένα από τα ζώα πίσω, έτσι ώστε οι υπόλοιποι να επιβιώσετε.

Ποιο ζώο θα αφήσεις πίσω;

Σου απομένουν 4 ζώα. Η έρημος καίει κι έχετε μπροστά σας πολλά μίλια ακόμα. Το νερό σας λιγοστεύει ακόμη περισσότερο. Αντιλαμβάνεσαι ότι για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να αφήσετε πίσω άλλο ένα ζώο.

Ποιο ζώο θα αφήσεις πίσω;

Σου απομένουν 3 ζώα. Φτάνετε σε μια όαση, αλλά έχει στεγνώσει! Δεν έχεις καμία άλλη επιλογή από το να αφήσεις άλλο ένα ζώο πίσω.

Ποιο ζώο θα αφήσεις πίσω;

Απομένουν μόνο 2 ζώα. Ο δρόμος είναι μακρύς κι έχει ζέστη. Βλέπεις το τέλος της ερήμου στον ορίζοντα. Δυστυχώς, δεν έχετε αρκετό νερό και για τους 3. Μπορείς να βγεις από την έρημο μόνο με 1 ζώο.

Συγχαρητήρια! Οι 2 σας καταφέρατε να βγείτε από την έρημο

Αποτελέσματα

Κάθε ζώο αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες πτυχές της ζωής σου:

Η αγελάδα αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου να βοηθάς και να φροντίζεις τους άλλους.

Το λιοντάρι αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια και το θάρρος.

Ο πίθηκος αντιπροσωπεύει την επιθυμία να δημιουργείς τάξη και αρμονία σε μια ομάδα.

Το άλογο συμβολίζει κάτι με το οποίο είσαι πολύ παθιασμένος.

Η κατσίκα συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία.

Η σειρά με την οποία θα θυσίαζες τα ζώα, θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τη σημασία αυτών των πραγμάτων για σένα. Εκείνο που θα θυσίαζες πρώτα, είναι αυτό που θεωρείς το λιγότερο σημαντικό. Το ένα που θα κρατούσες μέχρι το τέλος,  είναι το πιο σημαντικό για σένα και το βάζεις πάντα σε προτεραιότητα

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…