Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Συντάκτης: Ειρήνη Μαθιουδάκη, Διδάκτωρ Βιοχημείας - Συγγραφέας

Η απόφαση να ενώσετε τις ζωές σας και να δημιουργήσετε μαζί τη δική σας οικογένεια, ήρθε από κοινού και οι προετοιμασίες του γάμου ξεκίνησαν με χαρά. Έχετε ήδη ορίσει την ημερομηνία της υπέροχης αυτής ημέρας και έχετε επιλέξει ποια αγαπημένα σας πρόσωπα θα θέλατε να είναι κοντά σας, μάρτυρες στο μυστήριο της αγάπης σας που ολοκληρώνεται. Το μόνο που μένει είναι στείλετε τα προσκλητήρια στους καλεσμένους σας, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα στην επίσημη ανακοίνωση πως η σχέση σας μετατρέπεται σε επίσημη. Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή πρέπει να γίνει με έναν όμορφο και εντυπωσιακό τρόπο που σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

Παρακάτω, σας προτείνουμε μερικές ιδέες προσκλητηρίων που σίγουρα θα κάνουν τον γάμο σας ξεχωριστό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Απλή πρόσκληση με ρομαντικές πινελιές, παζλ ή φωτογραφία των παιδικών σας χρόνων; Η οριστική απόφαση είναι δική σας και είναι μοναδική…

To ημερολόγιο

Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Προτείνετε στους καλεσμένους σας να «κρατήσουν ελεύθερη» την ημερομηνία του γάμου σας, μέσα από την πρόσκλησή σας που θα είναι ένα διακριτικό ημερολόγιο

Φωτογραφίες

Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Το προσκλητήριο του γάμου σας πρέπει σίγουρα να έχει τη δική σας προσωπική πινελιά. Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον, μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες από τα παιδικά σας χρόνια ή από την κοινή σας ζωή σαν ζευγάρι και σε συνδυασμό με ένα όμορφο κείμενο, να φτιάξετε ένα πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο προσκλητήριο που σίγουρα θα συγκινήσει τα κοντινά σας πρόσωπα.

Το παζλ

Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Σίγουρα αποτελεί μία πολύ πρωτότυπη ιδέα για προσκλητήριο που θα ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους σας. Φροντίστε η συσκευασία να είναι όμορφη, ρομαντική και διακριτική και… αφήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να συνθέσουν μόνα τους το προσκλητήριο του γάμου σας.

Σταυρόλεξο

Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Ένας άλλος πολύ όμορφος τρόπος να ξεφύγετε από τα κλασικά προσκλητήρια γάμου είναι να ανακοινώσετε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας μέσα από ένα… σταυρόλεξο!

Κλασικό αλλά με στυλ…

Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Αν είστε πιο απλοί και προτιμάτε κάτι πιο κλασικό αλλά όμορφο, σας προτείνουμε το ακόλουθο προσκλητήριο. Επιλέξτε τα χρώματα της αρεσκείας σας και δώστε στο φάκελο μία πιο ρομαντική χροιά. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν κι εσείς θα αισθάνεστε υπέροχα.

Το μήνυμα

Πρωτότυπες ιδέες για προσκλητήρια γάμου

Ένας άλλος πολύ ιδιαίτερος τρόπος να ανακοινώσετε στον κόσμο τον γάμο σας είναι ένα κρυμμένο μήνυμα μέσα σε μπουκάλι ή μία ωραία θήκη! Σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις μιας και δίνει μία πιο προσωπική πινελιά.

Όποια και να είναι η οριστική σας απόφαση, είτε επιλέξετε κάτι πιο ιδιαίτερο είτε κάτι πιο απλό, φροντίστε να… ταχυδρομήσετε τα προσκλητήρια όσο πιο γρήγορα μπορείτε ώστε τα υπέροχα νέα σας να διαδοθούν έγκαιρα, αφήνοντας στους καλεσμένους σας αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον γάμο σας. Γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…

Συντάκτης: Ειρήνη Μαθιουδάκη, Διδάκτωρ Βιοχημείας - Συγγραφέας

Influence:

Η Ειρήνη Μαθιουδάκη γεννήθηκε το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Κρήτης το 2014…