Προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Προσλήψεις στο ΕΚΑΒΗ προκήρυξη που είχε ανακοινωθεί πέρσι περί προσλήψεων στο ΕΚΑΒ τίθεται σε εφαρμογή από χτες, 4 Φεβρουαρίου, και αφορά 186 νέες θέσεις εργασίας. Η προκήρυξη μπορεί να βρεθεί στο ΦΕΚ 19, της 23ης Δεκεμβρίου 2014 και αφορά θέσεις του κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (στην υποκατηγορία Online Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες του Παραρτήματος Δ’ της προκήρυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους πως η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνεται μέχρι και τα μεσάνυχτα της 18ης Φεβρουαρίου 2015. Μετά την υποβολή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλλουν ταχυδρομικώς την αίτησή τους υπογεγραμμένη καθώς και όλα τα δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ, με συστημένη επιστολή, μέχρι και την 24η Φεβρουαρίου 2015, αναγράφοντας την ένδειξη “Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2014”.

Προτού υποβάλλεται την αίτησή σας, διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη και τις συχνές ερωτήσεις της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, για την αποφυγή λαθών. Εναλλακτικά, για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν να απευθύνονται και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο 2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες, αλλά και στο email enimerosi@asep.gr.

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Influence:

Ο Παναγιώτης Γουρνάς είναι οικονομολόγος, με σπουδές σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα πληροφοριακά συστήματα και τα διεθνή οικονομικά…