Προσκλητήρια γάμου: εκφραστείτε στο κείμενο

Συντάκτης: Ειρήνη Μαθιουδάκη, Διδάκτωρ Βιοχημείας - Συγγραφέας

κείμενο, πρόσκληση, γάμος, προσκλητήρια γάμουΔιανύεται την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σας, μιας και σε λίγους μήνες θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου σας. Βρίσκεστε λίγο καιρό πριν από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή και μία από τις πολλές εκκρεμότητες που έχετε να διεκπεραιώσετε, είναι η αποστολή των προσκλητηρίων στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαδίδοντας το νέο της αγάπης σας που ολοκληρώνετε. Τι πιο όμορφο και άμεσο λοιπόν, από το να γράψετε εσείς οι ίδιοι το κείμενο της πρόσκλησης, αποτυπώνοντας τη δική σας μοναδική προσωπικότητα και ξεδιπλώνοντας τα… λογοτεχνικά σας ταλέντα; Γνωρίζουμε πως η αγάπη είναι η πιο θεόπνευστη μούσα, όμως το άγχος των προετοιμασιών μπορεί να σταματά λίγο τη φαντασία σας. Έτσι, σας δίνουμε μία μικρή ιδέα για τα πιο προσωπικά κείμενα στο δικό σας, μοναδικό προσκλητήριο γάμου.

Ανάλογα την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας, μπορείτε να δώσετε στην πρόσκληση του γάμου σας το ύφος που πιστεύετε πως σας αντιπροσωπεύει σαν ζευγάρι. Έτσι, μπορεί να είστε απλοί και να μείνετε στο κλασικό κείμενο, ρομαντικοί ή χιουμορίστες δημιουργώντας το πιο ταιριαστό προσκλητήριο.

Κλασικό κείμενο

Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές είναι πολλές και δίνουν μία πιο άμεση, σοβαρή και απλή χροιά στην πρόσκληση του γάμου σας.

«Με χαρά σας προσκαλούμε στην ωραιότερη στιγμή της ζωής μας, στο ιερό μυστήριο του γάμου μας που θα τελεστεί…»

«Η παρουσία σας στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Γι αυτό σας προσκαλούμε στο γάμο μας….»

«Ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά και μια ευχή από τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι αυτό που ζητάμε για τον γάμο μας. Σας προσκαλούμε…»

«Η παρουσία σας κοντά μας την ημέρα του γάμου μας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε εμάς και τους γονείς μας. Σας περιμένουμε…»

Χιουμοριστικά

κείμενο, πρόσκληση, γάμος, προσκλητήρια γάμουΑν είστε λάτρεις αυτού του είδους, ακόμα και για το προσκλητήριο του γάμου σας αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Εμείς, σας δίνουμε μια πρώτη ιδέα.

«Τελικά, δεν τη γλιτώνουμε την κρεμάλα! Αλλά μας πάει πολύ! Σας περιμένουμε στο γάμο μας…»

«H Μαρία και ο Κώστας αποφάσισαν να κάνουν την τρέλα και να παντρευτούν. Όσοι διαφωνούν μπορούν να μην έρθουν. Όσοι συμφωνούν μπορούν να έρθουν την Κυριακή…»

«Έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια για να το αποφασίσουμε. Καλά καταλάβατε, παντρευόμαστε! Αν δεν μας πιστεύετε ελάτε να το διαπιστώσετε την Κυριακή…»

Ρομαντικά

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αφήστε την αγάπη να ξεχειλίσει ελεύθερα από μέσα σας και απολαύστε όσο μπορείτε τη συγγραφή του κειμένου.

«Όπως στις σελίδες ενός παραμυθιού, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα έζησαν για πάντα μαζί…

Ο Κώστας και η Μαρία με χαρά σας προσκαλούν…»

«Η αγάπη είναι παντοτινή.. και το «πάντοτε» για εμάς ξεκινάει τη στιγμή εκείνη που θα ενώσουμε τις ζωές μας. Με χαρά σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει…»

«Δεν υπάρχει πιο όμορφη γιορτή από τη γιορτή της αγάπης…

Με χαρά σας προσκαλούμε στην πιο υπέροχη στιγμή της ζωής μας…»

«Ένας δρόμος από λευκά ροδοπέταλα απλώνεται μπροστά μας κι εμείς διαλέξαμε να τον περπατήσουμε μαζί μέχρι το τέλος του…Η παρουσία των αγαπημένων μας προσώπων θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στο ξεκίνημα της μαγικής αυτής διαδρομής…»

«Ήταν το τέλος μιας περιπέτειας όταν βρήκα εσένα. Ας ξεκινήσουμε τώρα μαζί την πιο υπέροχη περιπέτεια της ζωής μας.

Σας περιμένουμε με χαρά στην αρχή της κοινής μας ζωής..»

Φυσικά, όλα τα παραπάνω κείμενα είναι απλά μία ιδέα που θα πυροδοτήσει στη φαντασία σας. Ελπίζουμε να ανοίξαμε τους «ασκούς του Αιόλου» και σύντομα το προσκλητήριο του γάμου σας να βρίσκεται στα χέρια των αγαπημένων σας προσώπων, επιμελημένο από τις δικές σας σκέψεις.

Συντάκτης: Ειρήνη Μαθιουδάκη, Διδάκτωρ Βιοχημείας - Συγγραφέας

Influence:

Η Ειρήνη Μαθιουδάκη γεννήθηκε το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Κρήτης το 2014…