Προσφορά σεμιναρίων Believe in You για τον Οκτώβρη!

Συντάκτης: Flowmagazine

Για το μήνα Οκτώβρη το Believe in You προσφέρει τέσσερα σεμινάρια της επιλογής σας στην τιμή των 100 ευρώ με 20% έκπτωση. Επιλέξτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν από τις ενότητες Αυτογνωσία, Επικοινωνία και Αυτοβελτίωση που έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του 2015. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/10/2015.

Διανύοντας τον Οκτώβρη, όπου πλέον επίσημα όλοι έχουμε γυρίσει στη βάση μας (ακόμα και όσοι εργάζονται στον τουρισμό) είναι η καταλληλότερη εποχή για να φέρουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας! Οι στόχοι μας μπορεί να είναι να παραμείνουμε χαλαροί και το χειμώνα, να βρούμε το ταίρι μας, να αναπτυχθούμε στην εργασία μας, να ταξιδεύουμε συχνότερα, πώς να κατακτήσουμε νέους στόχους…

Το Believe in You αφουγκράστηκε αυτή την ανάγκη και επιστρέφει με ένα full πρόγραμμα σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης που θα κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δώσει απαντήσεις στο βασανιστικό ερώτημα «Πώς να;» σε επίπεδο ποιότητας ζωής, επικοινωνίας, αυτοβελτίωσης… Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνουν πρακτικές συμβουλές, μεθοδολογία και εργαλεία για θέματα που είναι δύσκολα να προσεγγίσει κάποιος μόνος του, π.χ. το «Πώς να γνωρίσετε τον εαυτό σας» ή «Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας».

Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί, όπως πάντα, σε κύκλους και κάθε μήνας περιλαμβάνει μια ενιαία ενότητα. Τα σεμινάρια κάθε ενότητας είναι αυτόνομα και αυτοτελή, ταυτόχρονα όμως είναι και αλληλένδετα μεταξύ τους. Δηλαδή αν θέλετε να δείτε ουσιαστική αλλαγή στη ζωή σας, είναι απαραίτητο να τα παρακολουθήσετε ως κύκλο, γιατί περιλαμβάνουν απαραίτητες πτυχές, που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

Έτσι λοιπόν, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν ως ενότητες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να οδηγούν η μία στην άλλη, για όποιον θέλει να κάνει μια συστηματική εκπαίδευση για τον εαυτό του. Μια επένδυση ζωής!

Το πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων έχει ως εξής:

Οκτώβριος- Ενότητα «Αυτογνωσία»

Τρίτη 13/10: Πώς να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας

Τρίτη 20/10: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας (Νέο σεμινάριο)

Τρίτη 27/10: Πώς να εκπληρώσετε τους στόχους σας

Νοέμβριος- Ενότητα «Επικοινωνία»

Τρίτη 03/11: Πώς να πουλάτε τον εαυτό σας

Τρίτη 10/11: Πώς να καλλιεργήσετε πειθώ

Τετάρτη 18/11: Πώς να κάνετε και να δέχεστε κριτική

Τρίτη 24/11: Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ

Δεκέμβριος – Ενότητα «Αυτοβελτίωση»

Τρίτη 01/12: Πώς να διαχειρίζεστε τη διαφορετικότητα

Τρίτη 08/12: Πώς να αναπτύξετε ηγετικές ικανότητες

Τρίτη 15/12: Πώς να κόψετε τις κακές σας συνήθειες

Τρίτη 22/12: Πώς να διαχειρίζεστε τις συγκρούσεις

Μεθοδολογία:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Ασκήσεις
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων
  • Τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού)

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops15

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30€.

Μην ξεχνάτε πώς αν είστε ή θέλετε να γίνετε Believe in You Friends απολαμβάνετε εκπτώσεις και δώρα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Οκτωβρίου μέχρι τις 31/10 και να κερδίσετε δωρεάν σεμινάρια και έκπτωση για όλο το χρόνο. Δείτε εδώ πώς και χτίστε από σήμερα την ποιότητα ζωής σας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής: 18.00-21.00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…