“Προσφέρουμε από καρδιάς” στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου

Η ομάδα “Προσφέρουμε από καρδιάς” είναι μια παρέα φίλων από τη Θεσσαλονίκη που εδώ και 2,5 χρόνια έχει ως μόνο σκοπό να βοηθά και να στηρίζει άπορες οικογένειες, ανθρώπους που πριν λίγο καιρό είχαν τις δουλειές τους, και μπορούσαν να ζήσουν τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια, αλλά η οικονομική κρίση και η ανεργία τους έφερε πολύ κοντά στην ανέχεια.

Εκεί λοιπόν επεμβαίνουν και βοηθούν, στηρίζοντας αυτές τις οικογένειες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη σπιτιού, είδη προσωπικής υγιεινής, ρουχισμό και παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί μια οικογένεια προσπαθώντας να καλύψουν όσες περισσότερες ανάγκες μπορούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα δεν δέχεται χρήματα. Η λειτουργία της στηρίζεται στις προσφορές των συνανθρώπων μας. Συλλέγουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και 1 φορά το μήνα ετοιμάζουν τα πακέτα των οικογενειών. Κάθε πακέτο ανάλογα με τα μέλη των οικογενειών περιέχει:

Ελαιόλαδο – Ηλιέλαιο – Αλέυρι – Ζάχαρη – Αλάτι – Γάλα – Ζυμαρικά – Κριθαράκι – Ρύζι – Φασόλια – Φακές – Ρεβύθια – Σάλτσες – Κονσέρβες – Δημητριακά – Μαρμελάδες – Μερέντα – Λεμόνι – Ξύδι – Παιδικές κρέμες – Ζαχαρώδη – Χαρτί υγείας – Χαρτοπετσέτες – Απ.πλυντηρίου – Σαμπουάν – Αφρολουτρο – Παμπερς – Απ.πιάτων – Χλωρίνη.

Για προσφορά και παράδοση τροφίμων, η αποθήκη (Σημεία συλλογής) βρίσκεται στο Ελευθέριο Κορδελιό και κατόπιν συνεννοήσεως είτε με τηλέφωνο είτε με την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω Facebook με τις Λίτσα Σπανού και Γιώτα Παζαροπούλου.

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.