Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δ. Μοσχάτου

Συντάκτης: Flowmagazine

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δ. ΜοσχάτουΤο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Κ.Α.) στον Ταύρο ξεκινά ξανά τη λειτουργία του. Στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων, σε μία καταπράσινη έκταση 10 στρεμμάτων, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους μικρούς μαθητές στον ανανεωμένο χώρο του. Η κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου επιμελήθηκε την καθαριότητα του χώρου, το βάψιμο και την καινούρια διαγράμμιση, την επιδιόρθωση και την ανανέωση του εξοπλισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Με 15 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, 12 ποδήλατα μεγάλα 20′, 12 ποδήλατα μεσαία 18′, 6 ποδήλατα μικρά 16′, 50 κράνη, 50 γιλέκα, 5 φορτιστές, κα και με την καθοδήγηση από τους δύο έμπειρους εκπαιδευτές, το Π.Κ.Α. θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 έως τις 15.00. Το πάρκο απευθύνεται δωρεάν σε μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, ηλικίας 5-12 ετών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 217 73 20 707 και 210 48 34 614.

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δ. ΜοσχάτουΟ Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά με την επαναλειτουργία του Πάρκου: “Η κυκλοφοριακή αγωγή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους μικρούς μαθητές, έτσι ώστε να εξελιχθούν στην πορεία σε συνειδητοποιημένους οδηγούς, αλλά και πεζούς. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που λειτουργεί και πάλι στο Δήμο μας με σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέροντας την ευκαιρία στους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να λαμβάνουν πολύτιμες γνώσεις από καταρτισμένους εκπαιδευτές σε ένα καταπράσινο περιβάλλον”.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…