Πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης: Flowmagazine

Πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών στη ΘεσσαλονίκηΟ Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης», θα υλοποιήσει πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών στην αίθουσα χορού του 1ου ορόφου του Κέντρου Πολιτισμού Τριανδρίας (Μ. Κατράκη 4, Τριανδρία).

Θα λειτουργήσουν συνολικά δέκα τμήματα : για παιδιά Δημοτικού, παιδιά Γυμνασίου, για νέους, για ενήλικες (μεικτό), για γυναίκες και για την τρίτη ηλικία.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την λήξη της σχολικής χρονιάς. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης κατά την ημέρα έναρξης των προγραμμάτων. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή τουλάχιστον 8 ατόμων και μέγιστο αριθμό 20 ατόμων.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικώς στο Κέντρο Πολιτισμού Τριανδρίας (Μ.Κατράκη 4, Τριανδρία, τηλέφωνο: 2310 925585) τις εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-13:00 και 18:00-21:00, και στο e-mail: tziani.a@gmail.com συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, από 2 έως 9 Οκτωβρίου 2012. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…